Carlo Ancelotti odpovedal na otázky novinárov pred dnešným priateľským El Clásicom. Talian tvrdil, že výsledok tohto zápasu je najmenej dôležitý a potvrdil, že Arda Güler v ňom hrať nebude.

O intenzite zápasu

"Real Madrid sa bude snažiť hrať lepšie, ale s vedomím, že ide o predsezónny zápas. Je to dôležitý zápas vzhľadom na náročnosť súpera. Výsledok je najmenej dôležitý a najdôležitejšie je pokračovať vo vývoji prostredníctvom testu, ktorý bude veľmi náročný, pretože je to rival."

O adaptácii Bellinghama

"Každý má svoje vlastné vlastnosti. Mediapunta spred 20 rokov bol iný, nemal taký vstup do pokutového územia ako moderná "desiatka". Má nielen technickú kvalitu, ale aj fyzickú zdatnosť, aby mohol vbehnúť do šestnástky. V tomto smere je Jude veľmi kompletný a veľmi dobre sa prispôsobil. Aj preto, že mu jeho spoluhráči veľmi pomohli."

Štadión AT&T a trávnik

"Štadión je fantastický, je tu fantastická atmosféra... V dobrej klíme. Vysoké teploty vonku sa ťažko zvládajú. Trávnik nie je veľkolepý, ale myslím si, že sa na ňom dá odohrať dobrý zápas. Lopta sa dobre pohybuje, neodskakuje.... Ak nezahráme dobre, nie je to kvôli trávniku."

Mbappé

"Nevadia mi otázky o Mbappem.... Len na nich neodpovedám. Počas sezóny musíme mať kontinuitu a teraz je ešte príliš skoro na to, aby sme hodnotili, čo budeme robiť. Ešte nevieme na 100%, čo budeme robiť. Máme pred sebou sezónu, v ktorej musíme ukázať odhodlanie."

Zranenia

"Na zápas nebude pripravený iba Arda [Güler]. Zvýši intenzitu, ale nie je pripravený."

Čo by chcel vidieť počas zápasu

"V predchádzajúcich dvoch zápasoch sme urobili dobré veci. Myslím si, že všetky tieto zápasy počas turné sú na rozohratie stroja. Robíme to dobre a chceme v tom pokračovať."

zdroj: marca.com
foto: twitter

Diskusia

2 komentáre
2023-07-29 21:02:19
Ak nezahrajú dobre, budú pokračovať v hre z minulej sezóny, kedy tiež hrali figu…uvidíme, je to pripravak. Mimochodom slovo otázka je zenskeho rodu, čiže …len na NE neodpovedám…
2023-07-29 22:59:49
guler urobil najlepšie rozhodnutie isť do realu a sedieť na lavičke dopadne ako torre a nakoniec aj tak pojde na hostovanie