Ferran Torres dokázal streliť gól pri víťazstve Barcelony nad Cádizom. Bol to presvedčivý výkon Španiela, ktorého pred novou sezónou mnohí spochybňovali. Mnohí dokonca chceli, aby v lete opustil Camp Nou.

Po pôsobivej predsezónne sa však Ferran konečne presadil a strelil dôležitý druhý gól pri víťazstve 2:0 nad Cádizom. Po strelení gólu Ferran vyslal na tribúny gesto a zdalo sa, že bolo určené fanúšikom. Podľa DAZN však gesto mlčania od Ferrana Torresa nebolo namierené proti fanúšikom Barcelony. Zdá sa, že bývalá hviezda Manchestru City sa snažila poslať odkaz priateľovi, s ktorým sa stavil.

Kamarát sledoval zápas z tribúny a Ferran po strelení gólu rýchlo ukázal smerom k nemu. Spomínaný kamarát je v skutočnosti jedným z najlepších priateľov útočníka FC Barcelona, s ktorým má Španiel skvelý vzťah. Netreba dodávať, že útočník Barcelony vyšiel z tejto stávky ako víťaz vďaka svojmu gólu proti Cádizu.

Španielsky internacionál, povzbudený sľubným štartom do sezóny, sa teraz pokúsi zužitkovať svoju dobrú formu a pokračovať v streleckej šnúre. Keďže Robert Lewandowski nehrá dobre, toto by mohla byť pre Ferrana Torresa vynikajúca príležitosť, aby dokázal svoje strelecké kvality. Gól proti Cádizu by mal zároveň výrazne zvýšiť jeho šance na štart v ďalšom zápase proti Villarrealu, ktorý je na programe už tento víkend.

zdroj: DAZN
foto: twitter/fcbarcelona.com

Diskusia

4 komentáre
2023-08-22 08:26:47
Možno popremyšlať ho dat do zakladu namiesto lewa alebo sspon od 60- 70 min....
2023-08-22 10:15:25
Jak už tu někdo psal. Ferran bude či by byl skvělý do unavené obrany, někdy okolo té 70 minuty přijít a větrat to tam. Tam by mohl zářit a být platný, protože soupeř bude unavený a už nebude třeba tak důrazný, čehož by on mohl využít. Ale jakmile začne od první minuty a jemu to znechutí či se to mu nic nepovede, tak to bude katastrofa jako min sezonu. Každopádně klidně bych ho i místo Lewy zkusil. Ať se ukáže. Ale bojím se že na to prostě nemá. Jako lavičkář by mohl svojí práci udělat dobře, ač ta cenovka je prostě fail.