João Cancelo debutoval v drese Blaugranas len pár dní po príchode na Camp Nou. Po zápase proti Osasune mal Portugalčan pochopiteľne veľkú radosť.

"Je to veľmi utrápené víťazstvo, ale myslím si, že sme boli lepším tímom a zaslúžili sme si vyhrať. Spoluhráči mi hovorili, že toto je vždy ťažký terén a skutočne to tak bolo, ale získali sme tri body. Je tu ešte veľa priestoru na zlepšenie, ale sme na správnej ceste."

"Debut? Som veľmi hrdý na to, že som debutoval za Barcelonu. Je to tím, za ktorý som vždy chcel hrať. Dosiahol som to a je to pre mňa, moju rodinu a všetkých mojich priateľov ako trofej."

"Čo mi povedal Xavi pred vstupom na ihrisko? Aby sme kontrolovali zápas, pretože sme dostávali veľa lôpt za obranu. Aby sme dobre bránili a voľne útočili, a to je to, čo chcem. Myslím si, že tento tím je pre mňa ideálny z hľadiska hry, pretože je to pozičná hra."

"Všetci moji spoluhráči ma prijali veľmi dobre. Je to veľmi dobrá skupina. S veľkým nasadením a prácou v tejto sezóne môžeme dosiahnuť veľké veci."

"Či sa vidím v základnej zostave na pravej strane obrany? Fíha! To je veľmi ťažká otázka, pretože je tu veľa kvalitných hráčov. Budem pracovať s veľkým nasadením."

zdroj: twitter/fcbarcelona.com
foto: twitter/fcbarcelona.com

Diskusia

2 komentáre
2023-09-04 08:02:40
Včera nic extra z jeho strany, snad bude makat, jak sám říká.
2023-09-04 09:49:40
Vcera nic extra? Pokoj, klud a hlavne ten center na Lewu za obranu je nieco co som tu uz nevidel od cias Messiho odchodu. A prave Lewa taketo lopty potrebuje a nedostava ich. Mna vcera Cancelo velmi potesil svojim vykonom, lebo vo mne vzbudil nadej...