Katalánci zaznamenali manitu v druhom zápase po sebe. Tentokrát porazili výsledkom 5:0 Royal Antverpy v úvodnom zápase skupinovej fázy Ligy Majstrov. Poďme hodnotiť.

Najlepšie: Pôsobivé a bez námahy

Barcelona dnes potvrdila svoju skvelú formu zo zápasu s Betisom a po druhýkrát v rade porazila svojho súpera rozdielom piatich gólov. Portugalské duo nesklamalo. Cancelo sa síce tentoraz na streleckú listinu nezapísal, ale odohral veľmi dobrý zápas. Felix medzitým strelil dva góly a pridal peknú asistenciu. Svoje štatistiky si vylepšil aj Robert Lewandowski a z dobrej stránky sa ukázal aj Raphinha, ktorý sa výrazne podieľal na dvoch góloch. Pri vyrovnanom priebehu zápasu začal Xavi robiť zmeny už v 58. minúte a skončil v 76., čím dobre hospodáril so silami kľúčových hráčov. Hoci to bolo veľmi pôsobivé a bez forsírovania, treba poznamenať, že bez výborných zákrokov Ter Stegena by nebolo možné hrať na nulu vzadu.

Najhoršie: Bol to len Royal Antverpy

Belgičania dnes podľa očakávania nenasadili vysokú latku a tempo udržiavali len niekoľko prvých minút. Určite sa po takomto zápase nedajú robiť vážne závery, najmä keď si hostia vytvorili niekoľko dobrých situácií, ktoré mohli premeniť aspoň na jeden gól. V Lige majstrov bude prvou skúškou zápas proti FC Porto.

zdroj: fcbarca.com
foto: twitter/fcbarcelona.com

Diskusia

1 komentár
2023-09-20 07:36:42
Najlepšie i najhoršie je že myšlienka superligy po takomto dueli naberá na važnosti,pozeral som striedavo aj city-belehrad,oba zapasz to bola hra mačky z myškou,odchodmi vela spičkovychhračov do arabie a ameriky sa tych par sustredi do niekolych bohatych klubov a zbytok je priemer,este jedno prestupove leto a liga majstrov bude sutaž 15 klubov ak nie menej,bayern,psg,porto,real,atletiko,barca,city,arsenal,liverpool,chelsea,totenham,,inter +ac ,neapol,juventus,ostatni su viacmenej do poctu