Rafa Benítez na tlačovej konferencii po zápase FC Barcelona - Celta Vigo vyhlásil, že ak by jeho tím vyhral 4:2, bol by to spravodlivý výsledok. Španielsky tréner zdôrazňuje, že Celta po veľmi dobrom zápase opäť stráca body.

"Ak by sa zápas skončil výsledkom 4:2 pre nás, považovalo by sa to za spravodlivé. Dokonca si myslím, že Xavi je inteligentný a vie to. Viac sme strieľali, často sme chodili dopredu, čo bolo trochu to, čo sme hľadali, teda dobre brániť proti skvelému tímu a snažiť sa súperovi škodiť."

"Xavi bude so svojím tímom spokojný, pretože zareagoval a všetko zmenil, ale pravdou je, že opäť odchádzame s pocitom z predchádzajúcich zápasov: stratené body po tom, čo sme odviedli skvelú prácu."

"Na konci som hráčom povedal, že musia byť nahnevaní a rozčúlení, pretože nám v záverečných minútach chýbali schopnosti, aby sme trochu spomalili hru a zabránili im vytvoriť si toľko šancí v krátkom čase. Zároveň som im však pogratuloval, pretože práca, ktorú odviedli, bola senzačná."

"Iago [Aspas] je hráč s veľkou kvalitou, je veľmi ťažké nájsť takýchto hráčov, ktorí dokážu odohrať veľa minút. Obaja s Larsenom, ktorý mal menšie zdravotné problémy, tvrdo pracovali. Bolo načase priniesť do hry trochu sviežosti. Ofenzívna dvojica odviedla skvelú prácu, tlačila, dávala čas spoluhráčom, ale robili sme chyby, ktoré sme predtým nerobili."

"Myslím si, že sme si dlhé minúty počínali veľmi dobre, ale mám pocit, že posledným dvom gólom sme sa mohli vyhnúť, keby sme boli dobre postavení. Únava nás môže zdržať, ale my sme neboli dobre postavení a nie je to otázka únavy. Je to otázka koncentrácie až do samého konca."

"Dúfam, že nám to pomôže rásť, pretože sme odohrali 80 mimoriadnych minút, čo sa nám podarilo aj proti Mallorce, Realu Madrid a v mnohých fázach aj proti Almeríi."

zdroj: marca.com
foto: twitter/celtavigo

Diskusia

4 komentáre
2023-09-24 12:23:28
Souhlas, Celta nám toho do 80. minuty moc nedovolila. Ale zápas se hraje minimálně 90 minut, a to, že ke konci ztratili koncentraci je jenom jejich chyba. Zápasů jako měla teď Celta jsme měli spoustu.
2023-09-24 12:28:59
Žiaľ sa hrá 90 minút a nie 80 minút. Je to na hovno, keď hráš 80 minút skvelo, ale zbabreš si to poslednými 10 minútami, ale aj v tom je kus spravodlivosti.