Zverenci Xaviho Hernándeza dnes večer odohrajú druhé kolo skupinovej fázy Ligy Majstrov a to na výjazde proti Portu. Ide zrejme o najťažší zápas skupiny. Barcelona samozrejme dúfa v zisk plného počtu bodov. Španielske športové denníky prinášajú svoj pohľad na to, ako môže vyzerať základná zostava Blaugranas.

Pohľad denníka Sport

Porto: Diogo Costa; Joao Mário, Fábio Cardoso, David Carmo, Wendell; Pepe, Varela, Eustáquio, Galeno; Taremi a Iván Jaime.

FC Barcelona: Ter Stegen; Joao Cancelo, Araujo, Koundé, Balde; Gündogan, Romeu, Gavi; Lamine Yamal, Lewandowski a Joao Félix.

Pohľad denníka Marca

Pohľad denníka AS

zdroj: sport.es marca.com as.com
foto: sport.es marca.com as.com

Diskusia

4 komentáre
2023-10-04 14:41:49
No ja neviem čo Vy na to priatelia ? Neviem neviem, či by nebolo lepšie zo začiatku Toresa v pravo a Christensena namiesto Araucha , Ten nema kto vie aku formu. Ćo Vy na to ?
2023-10-04 14:59:15
Ter Stegen
Cancelo - Koundé - Christensen - Baldé
Gundo - Gaví - Fermín
Yamal - Lewa - Félix

Za mňa takto, s tým, že ak by to nešlo Yamalovi, tak do druhého polčasu poslať Ferrana, taktiež už aj Arauja zapojiť do druhého polčasu nech sa rozohráva. Ale každopádne by som chcel vidieť v zálohe Fermína, pretože dokáže neskutočne zrýchliť hru, a myslím si, že práve dnes by sa to mohlo hodiť, keďže bude šanca na rýchle protiútoky.