Barcelonu čakajú preteky s časom, aby mohla v El Clásicu počítať s niekoľkými momentálne zranenými hráčmi. Ako informoval Alfredo Martínez z Onda Cero, Xavi dúfa, že sa mu do zápasu s Realom Madrid vrátia traja konkrétni hráči. O koho ide?

Alfredo Martínez uvádza, že ak sa v najbližších dňoch nevyskytnú žiadne problémy a súčasné pocity hráčov budú pokračovať, Xavi dúfa, že v El Clásicu bude môcť počítať s tromi momentálne zranenými hráčmi: Robert Lewandowski, Frenkie de Jong a Raphinha.

Tomasz Włodarczyk z webovej stránky Meczyki.pl včera informoval, že rehabilitácia poľského útočníka prebieha veľmi dobre, ale ak sa stihne na El Clásico pripraviť, pravdepodobne začne na lavičke náhradníkov. Neistá bola aj pripravenosť Frenkieho de Jonga na zápas. Pôvodne sa dokonca hovorilo, že jeho účasť v zápase proti Realu Madrid je vylúčená, pričom jeho návrat sa predpokladá začiatkom novembra. Teraz nie je vylúčené, že sa Holanďan do soboty zotaví. Na druhej strane, Rafinha by sa mal vrátiť podľa plánu.

Pedriho meno sa však medzi týmito futbalistami neobjavuje. Záložník sa mal vrátiť už na zápas proti Athletic, potom sa objavili informácie, že odohrá niekoľko minút proti Šachtaru Doneck, ale teraz už vieme, že jeho účasť v zápase proti Realu Madrid je vylúčená. Xavi dnes na tlačovej konferencii povedal, že štáb nechce dopustiť, aby sa zranenie obnovilo.

zdroj: Alfredo Martínez
foto: twitter/fcbarcelona.com

Diskusia

Zatiaľ žiadne komentáre. Pridaj komentár ako prvý.