Podľa katalánskeho denníka Sport sa mozaika vráti na štadión FC Barcelona pred úvodným hvizdom duelu proti Realu Madrid po určitej prestávke. Klub avizuje, že pôjde o prekvapenie. Na tribúne by sa mal objaviť aj samotný Mick Jagger.

Podľa denníka Sport Barça oznámila, že pri príležitosti sobotňajšieho El Clásica uvidíme na tribúnach Estadi Olimpic Lluis Companys mozaiku. "Klub sľubuje, že bude legendárna a zveční toto podujatie spôsobom, aký si zaslúži," hovoria ľudia z prostredia klubu. Z tohto dôvodu sa fanúšikom odporúča prísť na štadión v dostatočnom predstihu, aby sa táto "mozaika" mohla bezproblémovo vytvoriť niekoľko minút pred nástupom hráčov na ihrisko. Očakáva sa, že slogan, ktorý budú prezentovať fanúšikovia zhromaždení na štadióne, bude prekvapením.

Ďalšou atrakciou má byť podľa Fernanda Pola z Mundo Deportivo prítomnosť dvoch členov skupiny The Rolling Stones na zápase, ktorých logo sa objaví na drese Blaugranas v rámci spolupráce so spoločnosťou Spotify. Konkrétne ide o gitaristu Ronnieho Wooda a samotného Micka Jaggera.

zdroj: sport.es mundodeportivo.es
foto: twitter/fcbarcelona.com

Diskusia

1 komentár
2023-10-28 08:32:17
Len nech je to o nasom klube, a nie nejake umele "gesto" smerom k Viniciusovi. Snad nie sme az tak velmi na hlavu.