Robert Lewandowski sa k stretnutiu s Realom Madrid vyjadril v rozhovoroch pre Eleven Sports a Canal+ Sport. Podľa útočníka si súper nezaslúžil vyhrať. Poliak poukázal na problémy tímu i svoje vlastné v posledných týždňoch a pochválil Jude Bellinghama.

"Táto prehra bolí, nehovorím o tom poslednom góle, o tom, ako padol. Je to nezaslúžená prehra, nezaslúžené víťazstvo Realu, ale samozrejme, strelili o jeden gól viac, takže majú tie tri body na konte. My však budeme bojovať ďalej, nevzdáme sa, liga je dlhá. Tieto posledné týždne boli pre nás veľmi ťažké a v predchádzajúcich zápasoch nebolo príliš veľa možností na striedanie, aby sme si oddýchli, nazbierali tie sily. Myslím si, že v tých posledných minútach bolo vidieť, že trochu toho paliva chýbalo."

"Myslím si, že v druhom polčase sme sa po tých 10-15 minútach príliš stiahli. Real sa snažil hrať, vytvárať si situácie a ten gól, ktorý im priniesol vyrovnanie, ich ešte viac povzbudil, aby sa snažili. My sme sa tiež snažili, v jednom momente to bol trochu otvorený zápas a ten záverečný úder bol na strane Realu. Určite je tam nechuť, trochu to bolí, ale dúfam, že v ďalších zápasoch sa rýchlo otrasieme a budeme víťaziť."

"Bellingham? Je vidieť, že má všetko, čo k tomu patrí, je vo výbornej forme. Vidíte, že je to veľký talent. V každom zápase strieľa góly ako na zavolanie, našiel sa tu dokonale. Pri druhom góle mal aj šťastie, ale aj to šťastie mu musí pomôcť. Vidíte, že tento začiatok sezóny je na jeho strane a ukazuje veľa dobrých vecí."

KLIKNI SEM a vyber si svoje tričko!

"Urobil som všetko pre to, aby som sa cítil na hru. Zo zdravotného hľadiska neboli žiadne kontraindikácie, necítil som žiadne bolesti, len som nemal dostatok tréningových jednotiek s tímom, prakticky jednu. Samozrejme, urobil som veľa práce, aby som bol pripravený dnes a nie až za pár dní, ale tých tréningových jednotiek určite nebolo dosť."

"Na tento zápas budeme myslieť dnes večer a pravdepodobne aj nasledujúce dva dni, pretože by sme tu určite mali získať aspoň jeden bod."

"Vždy pri zraneniach musí človek vynaložiť ešte väčšie úsilie na rehabilitáciu, aby sa nielen vyliečil, ale aby zranené miesto bolo ešte silnejšie ako predtým. Samozrejme, je to namáhavá práca, je potrebná trpezlivosť, ale pre mňa bolo dôležité vrátiť sa čo najskôr na ihrisko a vyliečiť zranenie, čo sa aj podarilo."

zdroj: eleven sport
foto: twitter/fcbarcelona.com

Diskusia

1 komentár
2023-10-28 23:16:35
Vyhodenych 50 melonov za lewandowskeho v najhoršej dobe co sazryka financii,dnes ma nulovu bodnotu,hernu i financne