Dani Carvajal je hráč, ktorý sa často dostáva do kontroverzií. Nevyhýba sa im, práve naopak - často ich svojim konaním vyvoláva. Po víťazstve Realu Madrid v El Clásicu pravý obranca Los Blancos pripomenul svoje vyjadrenie po priateľskom stretnutí s FC Barcelona v Spojených štátoch.

Hoci včerajšie víťazstvo Realu Madrid bolo najmä zásluhou Juda Bellinghama, Dani Carvajal sa pochválil svojou letnou predpoveďou, ktorá je na kilometre vzdialená tomu, čo sa stalo v sobotňajšom zápase.

Po prehre s Barcelonou v predsezóne pravý obranca Los Blancos povedal: "V oficiálnych zápasoch cez nich prebehneme." Realita je nepopierateľná a Ancelottiho tím si včera pripísal tri body, ale v žiadnom prípade, cez Blaugranas "neprebehol".

 

 

Reakcia Daniho Carvajala na sociálnych sieťach samozrejme nepotešila fanúšikov Barcelony, hlavne pre zveličovanie, keďže Real Madrid síce vyhral, ale so šťastím, keďže niekoľko desiatok minút bol horší ako Xaviho tím.

zdroj: sport.es
foto: twitter

Diskusia

1 komentár
2023-10-29 11:54:06
Moc nechcem čo je provokačné na tom keď hráč povie že v oficiálnom zápase niekoho porazi(prebehne cez nich,prejde cez nich,postúpi alebo rôzne sa to dá povedat) 😁 čo má povedat že prehráme aj v oficiálnom zápase?