Tréner Deportiva Alavés Luis García odpovedal na otázky novinárov na tlačovej konferencii pred zajtrajším zápasom s Barcelonou. Nižšie uvádzame vybrané vyjadrenia trénera Deportiva.

"Počul som, že mali hodinový míting v šatni; že hráči večerali sami. Majú v úmysle vydať zo seba to najlepšie. Barcelona sa zajtra pokúsi odohrať svoj najlepší zápas v sezóne, ako keby to bolo El Clásico a oni hrali proti Realu Madrid."

"Tento zápas majú v kalendári zaznačený ako niečo, čo nemôžu zbabrať. V posledných zápasoch neboli v najlepšej forme a nevyzerali najlepšie, ale napriek tomu dokázali poraziť Real Sociedad 1:0 na výjazde. Očakávam však najlepšiu možnú Barçu bez rotácie. Myslím si, že Barça bude motivovanejšia ako kedykoľvek predtým a s väčšou túžbou ukázať sa. To je môj pocit."

"Dúfame, že im sťažíme život a vydáme zo seba maximum, pretože aj pre nás sú to tri veľmi dôležité body. Budú nás chcieť zabiť, inak sa nestretnú hodinu v šatni a nevyjdú na predzápasovú poradu. Dúfame, že uvidia to najlepšie z Alavésu, rovnako motivovaní a s rovnakou túžbou získať tri body."

zdroj: mundodeportivo.es
foto: twitter/deportivo alaves

Diskusia

3 komentáre
Marian Premium
2023-11-11 20:35:13
Tomu ver kámo, odveziete si náklad.
2023-11-12 07:56:34
Ano veriť samozrejme a máme a fandiť veď sme fanúškovia FC Barcelona, ale povýšenecké vyhlásenia písať dopredu je nemiestné.