Po víťazstve nad Deportivom Alavés sa pred novinármi objavil aj Robert Lewandowski, strelec dvoch gólov. Aj Poliak zhodnotil tento zápas, no dvihol varovný prst.

"Spokojní s víťazstvom a gólmi, ale nezačali sme dobre. Inkasovali sme skorý gól. Sme Barça a musíme zo seba vydať maximum," povedal útočník. "V tomto zápase sme sa vedeli vrátiť späť a musíme byť viac psychicky pripravení. Som si istý, že po prestávke sa vrátime fyzicky aj psychicky silnejší," dodal.

"V druhom polčase sme hrali lepšie, viac sme sa presadzovali na súperovom ihrisku a prvý gól som strelil vďaka Koundému, ktorý bol blízko súperovho územia. V prvom polčase sme sa snažili, ale bolo to ťažké, museli sme si nájsť priestory a streliť gól," povedal.

Po víťazstve teraz Poliak dúfa v zlepšenie, najmä ak Barcelona dokáže vyriešiť pretrvávajúce problémové oblasti tímu: "Každý musí myslieť na to, ako sa môže zlepšiť, a dobre sa pripraviť na zápas. Myslím si, že všetci tvrdo pracujeme na tom, aby sme boli lepší po fyzickej stránke a hrali dôrazne. Musíme zmeniť niektoré veci a hrať dobre," povedal.

zdroj: sport.es
foto: twitter/fcbarcelona.com

Diskusia

Zatiaľ žiadne komentáre. Pridaj komentár ako prvý.