Po zápase s Portom komunikovali s médiami João Felix a Iñaki Peña. Brankár FC Barcelona vyjadril radosť z postupu do vyraďovacej fázy Ligy majstrov.

"Vedeli sme, že je to zlomový moment, že tento zápas bude ako finále. Museli sme tento zápas brať ako spôsob, ako získať tri body, aby sme mali väčší pokoj a potvrdili postup s jedným zápasom k dobru. Po dvoch náročných rokoch v Európskej lige sme veľmi šťastní."

"Cítim veľkú vďačnosť. Ďakujem fanúšikom, že skandovali moje meno a že si ma vážia. Môžem im len poďakovať za to, ako sa zachovali nielen ku mne, ale aj k celému tímu. Za stavu 0:1 to bolo trochu komplikované a s ich pomocou sa nám podarilo vyrovnať."

"Práca je odmenená a ja som veľmi šťastný. Náhradnému brankárovi chýba kontinuita, ale vieme, čo máme robiť. V takomto klube nemôžeme šetriť minútami. Pracujete odmalička, do La Masie prichádzate, keď máte 11 alebo 12 rokov, aby ste zažili takéto dni."

João Felix

"Tento gól bol pre tím dôležitý. Do každého zápasu idem s tým, že sa budem snažiť čo najlepšie pomôcť tímu, pretože pomôcť tímu sa dá aj bez toho, aby som strieľal góly a hral dobre. To sa snažím robiť v každom zápase."

"Ak padne gól, tým lepšie. Ak nie, to, čo sa snažím robiť, je pomáhať tímu. Pokiaľ tu budem, budem Barçu brániť až do smrti."

zdroj: mundodeportivo.es
foto: twitter/fcbarcelona.com

Diskusia

3 komentáre
2023-11-29 11:31:13
Ten dostane dobrou bídu až se vrátí do mardidu.. :D Nee, je asi jisté že za atletiko už nikdy nastoupit nemůže.. Prodat ho budou muset, jen uvidíme jaký bude zájem z jiných klubů. Asi by neměl být priorita číslo 1..ideálně další roční hostování za úhradu platu a nazdar.
2023-11-29 13:04:29
U Felixe je vidět to, co Griezmann absolutně neměl, a to sice entusiasmus. Typologicky dost podobní hráči, ale Griz k nám vlastně ani nechtěl a přišel jen kvůli platu, což se taky jednoznačně ukázalo (a ukazuje teď). Felixovi to sice moc nelepí, ale bojuje, protože má i co hrát. Každopádně ho tu za rok asi neuvidíme. Peníze nebudou a koupit budeme chtít spíše Cancela a šestku.