Robert Lewandowski dnes poskytol klubovým médiám rozhovor v španielčine pri príležitosti nadchádzajúceho stretnutia s Atléticom Madrid. Poľský útočník okrem iného povedal, že tím chce teraz začať nielen vyhrávať, ale aj lepšie hrať.

"Víťazstvo je veľmi dôležité pre tím, aj pre klub. Vieme, že musíme urobiť krok vpred, to je normálne. Sezóna je však veľmi dlhá. Samozrejme, chceme vyhrať každý zápas a teraz nás čaká veľmi dôležité stretnutie v La Lige. Dúfam, že vyhráme oba nasledujúce zápasy a získame šesť bodov."

"Proti Atléticu Madrid je vždy ťažké hrať. Atlético vždy hrá dobre v defenzíve, dobre útočí s dobrými hráčmi... ale my sme FC Barcelona, hráme doma a musíme hrať veľmi dobre od prvej minúty, útočiť a strieľať góly."

"Hráme proti dvom tímom, ktoré sú v tabuľke veľmi vysoko. Vieme, že musíme hrať veľmi dobre v obrane a útočiť s veľkým počtom hráčov v ofenzíve. Ak budeme mať viac hráčov v pokutovom území, budeme mať viac príležitostí. Áno, je to pre nás výzva a chceme teraz začať nielen vyhrávať, ale aj hrať lepšie. Dúfam, že budeme mať celý zápas pod kontrolou a budeme dobre útočiť. A dúfam, že s fanúšikmi budeme na konci všetci veľmi spokojní."

"Keď hráme doma pred našimi fanúšikmi, je to pre nás veľmi dôležité. Vieme, čo musíme na ihrisku urobiť. Keď hráme dobre a máme veľa príležitostí, s fanúšikmi to môže byť ešte jednoduchšie. V konečnom dôsledku vyhrávame pre seba, pre klub a tiež pre fanúšikov."

zdroj: fcbarcelona.com
foto: twitter/fcbarcelona.com

Diskusia

2 komentáre
2023-12-01 21:11:13
Je na case, proti Atleticu bude treba aj kvalita.
2023-12-02 07:45:50
Pekne povedané,ešte to zrealizovať a najmä - začať od seba....