Robert Lewandowski bol jedným z hlavných protagonistov zápasu FC Barcelona s Gironou, v ktorom tím z Montlivi zdolal domácich 4:2. Poľský útočník, strelec prvého gólu Blaugranas, mohol v nadstavenom čase streliť gól na 3:3, ale jeho strela smerovala mimo. Poliak sa po zápase vyjadril k prehre s lídrom La Ligy.

"Bol to pre nás ťažký zápas. Myslím si, že v niektorých ohľadoch boli lepší ako my. Snažili sme sa s tým niečo urobiť, ale bolo to ťažké. Musíme ďalej pracovať a myslieť pozitívne."

"Snažíme sa vydať zo seba to najlepšie. Dnes to nebol náš deň a vedeli sme, aký ťažký zápas nás čaká, a to nielen dnes, ale v každom zápase. Musíme analyzovať, čo sa stalo, a pokúsiť sa vyhrať zostávajúce zápasy."

zdroj: mundodeportivo.es
foto: twitter/fcbarcelona.com

Diskusia

3 komentáre
2023-12-11 09:35:59
....nebol to nas den...nebude to nas titul a ani ziaden pohar takto. Trpeli sme, trpime a trpiet budeme navzdy a spolu....Visca el Barca visca el Catalunya
2023-12-11 09:43:13
NEbol to nas den, dobre hovori. Ale unho to uz nieje den ale mesiace...

Vzdy som mal Lewu rad a strasne ma potesilo ked k nam prestupil. Prvu sezonu bol este zaruka (asi nasa jedina zaruka) golov. Ale to co predvadza tuto sezonu mam pocit ze nam az skodi. Dufam ze ked pride od januara mlady sikovny behavy Tigrinho tak Xavi bude mat gule na to ho tam dat namiesto Lewu. Zial uz je za zenitom a lepsie to uz nebude.

Ale aj tak ma fascinuje ako jeden z top utocnikov sveta poslednej dekady ktory nastrielal stovku golov ma problem aj spracovat loptu a prihrat. Spracovat a prihrat - nieco co sa ako prve uci decka v kempoch...

Vdaka Lewa za vsetko, ale cez leto pokojne mozes ist smer Saudska Arabia alebo Katar, uzit si este trochu futbal a zarobit peniaze.