Tréner Royal Antverpy, najbližšieho súpera Barcelony v Lige majstrov, Mark van Bommel sa zúčastnil na predzápasovej tlačovej konferencii, aby odpovedal na otázky novinárov pred súbojom s Blaugranas.

Myslíte si, že Barcelona je po dvoch rokoch Xaviho pri kormidle vo výstavbe?

"Možno má pravdu, ale ja sa na to pozerám zvonka. Videl som zápas s Gironou a začali veľmi dobre. Mohli byť rozhodujúci a mali šance, ale nevyužili ich. Chápem, že to znamená, že hráči sú mladí a rozvíjajú sa, a to spôsobuje dobré aj zlé momenty."

Myslíte si, že Barcelona bude po zápase s Gironou nervózna?

"Nemyslím si, že to bude mať nejaký vplyv. Pred prvým zápasom porazili Betis 5:0 a potom nás rovnakým výsledkom. Teraz prehrali 2:4 a bolo by pekné ich poraziť 4:2. Minulý rok boli majstri a hrali o niečo horšie, ale to nič neznamená."

Čo ste sa naučili z tejto sezóny Ligy majstrov?

"Že na tejto úrovni musíte robiť všetko správne. Na tejto úrovni vás každá chyba môže stáť veľa. Stalo sa nám to proti Šachťaru a Portu. Sme veľmi mladí a stalo sa nám to. Tu sa všetko deje oveľa rýchlejšie ako v lige."

Je možné vyhrať prvý zápas proti Barcelone?

"Áno, myslím si, že áno. Doma sme hrali dobre. Ak nám fanúšikovia pomôžu, môžeme to zvládnuť. Cítim, že máme šancu to urobiť."

Je zápas proti Anderlechtu dôležitejší?

"Samozrejme, je to zápas proti priamemu súperovi, ale zajtrajší zápas je v Lige majstrov, je to Barcelona a my musíme rešpektovať našich fanúšikov. Je to naša prvá účasť v Lige majstrov a chceme súťaž dokončiť dobre."

zdroj: as.com
foto: twitter

Diskusia

Zatiaľ žiadne komentáre. Pridaj komentár ako prvý.