Ferran Torres v rozhovore po prehre s Antverpami potvrdil dôveru tímu v Xaviho. Útočník uviedol, že existujú pokusy zvonku zničiť a rozrušiť tím.

"My sme prví, ktorí sú sklamaní, musíme sa sústrediť na seba, aby sme sa zlepšili. Je pravda, že sme neukázali dobrý obraz, ale musíme zostať pozitívni, postúpili sme z prvého miesta, a sústrediť sa na La Ligu, kde nás čaká ťažký zápas."

Sú v tíme pochybnosti o trénerovi, o situácii?

"Práve naopak, tak ako v Barcelone, aj tu je hluk zvonku, ktorým sa nás snažia zničiť, rozrušiť. Sme tím s jasnými myšlienkami, sme s trénerom a teraz musíme situáciu zvrátiť."

Kto sa vás snaží zničiť?

"Ľudia zvonku, ako som povedal. V Barcelone je vždy veľa hluku zvonku, musíme s tým žiť."

Napäté posledné minúty boli výsledkom tlaku po tom, čo sa stalo v zápase s Gironou?

"V posledných minútach sme neradi hrali na čas, cítili sme napätie z prehry... Takéto veci sa na ihrisku stávajú, to je všetko."

Hovoríte o ľuďoch zvonku, ale aj fanúšikovia sú sklamaní, pretože mužstvo postúpilo z prvého miesta, ale obraz tímu nebol správny.

"My sme prví, ktorí chcú hrať dobre. Sezóna je veľmi dlhá, hľadáme svoju najlepšiu formu, ale máme mužstvo s veľkým talentom, veľa priestoru na zlepšenie a myslím si, že to otočíme a fanúšikom urobíme ešte veľa radosti."

Ako futbalisti, ste s trénerom?

"Sme s trénerom a jeho koncepciou až do smrti. Je ľahké kritizovať trénera, ale sme to my, futbalisti, ktorí sme na ihrisku a hráme."

zdroj: Esport3
foto: twitter/fcbarcelona.com

Diskusia

4 komentáre
2023-12-14 11:49:03
Nikdy nekritizujem trénerov. Nikdy. Ale toto už ide jednoznačne za Xavim a mal by skončiť. Za vyše rok aj pol sa mužstvo nikam neposunulo. Naopak. Barcelony sa už nikto nebojí v Španielsku, ani v Európe. A to je trénerova zodpovednosť. Xavi out.
2023-12-14 12:01:14
musíme sa sústrediť na seba, aby sme sa zlepšili......to hovoria po kazdom zapase a skutek utek.......