Barcelona v priateľskom zápase uprostred sezóny podľahla Club America 2:3 napriek tomu, že v Dallase dvakrát viedla. Katalánci išli do vedenia v priebehu desiatich minút vďaka Lamine Yamalovi, ktorý bol jednou z hlavných hviezd Xaviho tímu.

Yamal, ktorý v deň zápasu proti Club America zapôsobil, sa po zápase vyjadril pre médiá, že to bol skvelý pocit hrať a ukázať sa fanúšikom v USA: "Bol to skvelý zápas pre oba tímy. Je to česť hrať tu, pre fanúšikov Barcelony, ktorí sú tu v Spojených štátoch. Sme šťastní," povedal. "Pravdou je, že Club America je dobrý tím, veľmi ma prekvapili," dodal Yamal na margo súpera.

Napriek celkovo dobrému výkonu Yamal poukázal na jeden aspekt vo svojej hre, na ktorom musí popracovať a zlepšiť sa: "Dnes proti Club America som stratil niekoľko lôpt, musím sa v tom zlepšiť," uviedol.

Talentovaný mladík povedal pár slov aj o mexickej legende Rafa Marquezovi, ktorý v súčasnosti exceluje ako tréner Barçy Atlètic: "V minulej sezóne som ho mal ako trénera na niekoľko zápasov v Barçe Atlètic, veľmi ma podporoval," dodal.

zdroj: TUDN
foto: twitter/fcbarcelona.com

Diskusia

Zatiaľ žiadne komentáre. Pridaj komentár ako prvý.