Emócie po včerajšom zápase s Barbastrom sa neskončili so záverečným hvizdom rozhodcu. Už po zápase sa bratia Hernándezovci vyjadrili na adresu rozhodcu, čo vyústilo do napätej situácie s hráčmi domáceho tímu a... červenú kartu pre druhého trénera Barcelony.

Ku koncu prenosu sme mohli vidieť, ako sa tréneri pohli smerom k rozhodcom, aby vyjadrili svoj nesúhlas s ich rozhodnutiami. Pravdepodobne išlo o neuznaný gól Barcelony, pri ktorom sa asistent Javier Pulida Santana výrazne pomýlil a ukázal, že João Felix bol v ofsajde. Po tomto zákroku dostal Xavi Hernández žltú kartu za protesty smerom k rozhodcovi.

Ako môžeme vidieť na pozápasových záberoch, hráčom Barbastro sa nepáčili prejavy nesúhlasu barcelonského štábu s rozhodnutiami rozhodcov. Náhradný brankár hostí dokonca vyprevadil Xaviho Hernándeza.

Na videu je vidieť aj jeho brata Oscara. Jeho pozápasové emócie ho stáli červenú kartu - ako v zápise zaznamenal rozhodca Javier Pulido Santana: "Kým zostal na ihrisku, obrátil sa na technického rozhodcu a vyčítal mu jedno z mojich rozhodnutí, po čom sa prehnaným spôsobom obrátil na členov realizačného štábu domáceho tímu".

Ide o tretiu červenú kartu v kariére asistenta trénera Barcelony. Oscar Hernández bol vylúčený z lavičky náhradníkov v zápase proti Atléticu v sezóne 2021/22 (protesty voči rozhodcom) a v zápase proti Mallorce v sezóne 2022/23 (hádka s trénerským štábom súpera). Zaujímavosťou je, že v oboch prípadoch bol rozhodcom zápasu Jesús Gil Manzano.

zdroj: RFEF
foto: twitter

Diskusia

1 komentár
2024-01-08 13:03:00
Samizda sú už horšie ,,pištidlá" ako tie biele h***a ! Nepistali by tolko keby hraju tak ako sa na FCB patri !