Barcelona má dnes šancu vyhrať španielsky Superpohár, ak vo finále zdolá Real Madrid, rovnako ako pred rokom. Vtedy sa toto víťazstvo ukázalo ako kľúčové pre atmosféru a formu tímu. Ako to bude teraz? Akú základnú jedenástku zvolí Xavi Hernández?

KLIKNI SEM, tipni si víťaza dnešného finále a vyhraj!

Zostava v obrannej línii Barcelony je jasná. Jedinou neznámou je, či na pravej strane obrany nastúpi Ronald Araujo alebo možno Jules Koundé. Médiá uvádzajú, že Pedri bude vo finále hrať od prvej minúty, takže v strede poľa sa vrátime k trojici De Jong - Gündoğan - Pedri. V útoku je jedinou "istotou" Lewandowski. Na pravej strane by ho mohli podporovať Lamine Yamal alebo Ferran a na ľavej João Felix a tiež Ferran. Nie je však vylúčené, že Xavi sa namiesto Felixa alebo Ferrana spoľahne na prirodzeného záložníka, akým je Sergi Roberto alebo Fermín López, aby mal väčšiu šancu dominovať na lopte. Nižšie si môžete pozrieť prognózy španielskych športových denníkov.

Pohľad denníka Sport

Pohľad denníka Marca

Pohľad denníka AS

zdroj: sport.es marca.com as.com
foto: sport.es marca.com as.com

Diskusia

2 komentáre
2024-01-14 10:06:34
Tipol by som zostavu posla Sportu
2024-01-14 11:21:19
Několik otazníků dneska: Jak ovládneme střed pole s Robertem, který je spíš na běhání box to box? Jak vyřešíme Bellinghama, který hraje mezi liniemi, pokud nemáme žádného typicky defenzivního středopolaře, který by se pohyboval v jeho prostoru? Jak uhlídáme Viniciuse se slabší formou Arauja a Koundem jako wingmanem? : )