Strelec troch gólov a najlepší hráč finále španielskeho Superpohára Vinícius Junior sa vyjadril k situácii zo zápasu, keď sa slovne pohádal s lavičkou Blaugranas. Brazílčan uviedol, že každý s ním chce bojovať, ale priznal, že nie je "svätý".

Čo sa stalo pri lavičke Barçy?

"Som veľmi spokojný s titulom, gólmi a spôsobom, akým som hral. Vždy som hovoril, že som vďačný svojim fyzioterapeutom a lekárom v Reale Madrid, ako aj spoluhráčom a trénerovi za ich dôveru a pokoj, vďaka ktorým som sa priblížil k svojej najlepšej verzii. Odohral som len niekoľko zápasov! Som veľmi šťastný. Čo sa stane na ihrisku, to tam aj zostane. Učím sa každý deň, snažím sa byť lepším človekom, ale niekedy chcem odovzdať to najlepšie pre tím a nakoniec sklamem všetkých, súperov aj spoluhráčov. Chcem na tom pracovať."

Čo sa však stalo?

"Som smutný, pretože každý sa chce so mnou bojovať, pretože sa bude písať v tlači, že som urobil to alebo ono. Snažím sa byť pokojný a sústredený na hru, aby som zo seba vydal maximum, ale niekedy to nie je len o mne. Nie som svätec, niekedy príliš veľa rozprávam alebo driblujem, kedy by som nemal, ale som tu, aby som sa zlepšoval a bol príkladom pre deti, ktoré ma sledujú. Chcem sa zlepšovať."

zdroj: marca.com as.com
foto: twitter

Diskusia

13 komentáre
2024-01-15 06:42:32
Zaujímavé že nikto nechce bojovať s Tchouamenim, Belinghamom, Rodrygom, iba s tebou ty šašo ... na facku tento chlapec.

Trošku sebareflexie by potreboval.
2024-01-15 06:44:29
Kks reci mas jak z partesu a skutek utek, mam tvoj talent a busiho iq a pokoru takeho de bruyna...