Po prehre 1:4 vo finále španielskeho Superpohára proti Realu Madrid sa zdá, že Xaviho pozícia trénera je neistá. Deco, športový riaditeľ Barcelony, poprel, že by bol tréner prepustený.

"Táto otázka nedáva zmysel. Tréner sa stále teší dôvere prezidenta a športového riaditeľstva a tento neúspech na tom nič nemení. [...] Teraz nie je možné priviesť futbalistov a taká je realita."

"S Viníciusom a Rodrigom sme nemohli čeliť Madridu. Majú kvalitných hráčov. Za stavu 2:1 sme cítili, že sa môžeme zlepšiť, ale gól na 3:1 nám veľmi ublížil."

"Bol to titul, ktorý sme chceli vyhrať, a táto 1:4 je ťažká porážka, ale neboli sme schopní bojovať. Musíme ísť ďalej a teraz myslieť na Kráľovský pohár. Vo štvrtok nás čaká zápas v Salamanke. Nezostáva nám nič iné ako pracovať."

zdroj: movistar
foto: twitter/fcbarcelona.com

Diskusia

5 komentáre
2024-01-15 09:23:26
Mám obavu že do konce sezóny už se toho moc nezmění a budeme rádi když uhrajeme v lize top 4. Xavi byl fantastický hráč ale na to aby trénoval velkoklub prostě zatím nemá. Špatně hrajeme od začátku sezóny a zlepšení není vůbec nikde, spíše ta marnost se víc a víc prohlubuje.
Barco10 Premium
2024-01-15 09:42:00
O prehru az tak nejde ide o celkovy herny prejav a nie len v tomto zapase