Barcelona sa dnes o 19:30 stretne v osemfinále Kráľovského pohára s Unionistas Salamanca. V akej zostave sa Katalánci objavia na trávniku?

V obrannej línii nemá Xavi veľa priestoru na manévrovanie. Katalánci môžu postaviť Forta na pravú stranu obrany a Baldeho, respektíve Roberta a Forta na ľavú stranu. V stredovej formácii možno očakávať Fermína Lópeza a Oriola Romeua, vedľa nich niekoho z dvojice De Jong - Gündoğan. V útoku Xavi avizoval minúty pre Vitora Roqueho, ale zrejme nebude hrať od prvej minúty po menšom zranení. Preto aj vzhľadom na absencie Lamineho Yamala a Raphinhu bude trio vpredu tvoriť Ferran, Lewandowski a João Felix. Čo na to španielske športové denníky?

Pohľad denníka Marca

Unionistas: Iván Martínez; Ekaitx, Ramiro Mayor, Erik Ruiz, Carlos Giménez; Jordi Tur, Adri Gómez, Serrano, Álvaro Gómez; Rastrojo a Mario Losada.

Barcelona: Iñaki Peña; S. Roberto, Koundé, Christensen, Balde; De Jong, Oriol Romeu, Fermín; Ferran, Lewandowski a João Félix.

Pohľad denníka Sport

Pohľad denníka AS

zdroj: sport.es marca.com as.com
foto: sport.es marca.com as.com

Diskusia

7 komentáre
2024-01-18 12:33:35
Dnes nám výkon hráčov a ich nasadenie v tomto zápase ukáže, či stoja za Xavim, aIebo nie. Po prehre 4:1 v EI CIassicu, ak za ním stoja, tak dnes na ihrisku vypIuju aj dušu.
2024-01-18 13:30:03
Nabízí se to, ale já bych to tak ultimátně neviděl. Nejsem si jistý, jestli tak hráči vnímají právě tuto příležitost (soutěž, soupeř). V nejbližších týdnech je nejvíc potřeba zkoncentrovat se na LaLigu. Jestli se zápas bude vyvíjet příznivě (do 30 min. povedeme, budeme mít jasnou převahu a vše pod kontrolou), tak bych ani z výhry 1:0 / 2:0 na půl plynu dalekosáhlé závěry nedělal. Pokud ale budou problémy a bude to nutné, tak souhlasím - dneska se postoupit musí i za cenu sebepoškození a sežrání trávníku.
Takže vlastně souhlasím :-D