Dnes o 18:30 nastúpi Barcelona proti Deportivu Alavés, proti ktorému mala v prvom zápase na Montjuïc značné problémy, najmä kvôli Samu Omorodionovi. Pre akú zostavu sa dnes rozhodne Xavi Hernández?

V kádri FCB sa momentálne nachádza 9 zranených hráčov, pričom na zápas proti Alavésu bolo povolaných len 13 hráčov prvého tímu. Napriek tomu nie je jedenástka Blaugranas na toto stretnutie úplne jasná. Istý sa zdá byť len stred poľa s Pedrim, De Jongom a Gündoğanom, hoci sa nedá vylúčiť, že Xavi bude chcieť dnes jedného z nich šetriť. V obrane denníky vsádzajú na Cubarsiho, ale do základu sa môže vrátiť aj Andreas Christensen, ktorý nedávno presedel celý zápas na lavičke náhradníkov. Na krajoch obrany si pravdepodobne zahrajú Koundé a Cancelo, hoci Portugalčan dohrával posledné stretnutie s Osasunou so značnými bolesťami, takže nemožno vylúčiť ani minúty pre Hectora Forta.

Útok bude závisieť od toho, či Xavi bude chcieť viac kontrolovať stred poľa alebo sa viac pohybovať za obrannou líniou. Ak sa rozhodne pre prvú možnosť, Fermín bude hrať v úlohe falošného krídelníka hrajúceho bližšie k stredu, a ak pre druhú, Vitor Roque, pre ktorého by to bol prvý zápas od prvej minúty vo farbách Barcelony, bude hrať ako stiahnutý útočník.

Pohľad denníka Sport

Pohľad denníka Mundo Deportivo

Pohľad denníka AS

zdroj: mundodeportivo.es sport.es as.com
foto: mundodeportivo.es sport.es as.com

Diskusia

6 komentáre
2024-02-03 10:36:36
Už by Lewa nemal hrať vobec,aspon 5 zapasov,a
potom sa uvidí či vie niečo ešte vobec ukázať,lebo jeho hra je nulova dlho dlho hrá proti nám
2024-02-03 10:46:01
Lepšie sa to vyskladať momentálne nedá. Len ak sa zraní yamal tak už fakt neviem kto bude hrať v predu..