Barça bude zajtra hrať proti Neapolu v osemfinále Ligy majstrov s vierou, že môže prekvapiť aj tých najväčších skeptikov. Podľa katalánskeho denníka Sport je nálada v šatni dobrá, ale je cítiť aj nedôveru v tím zvonku.

Zdroje z FC Barcelona oslovené denníkom Sport prezradili, že pred dvojzápasom Ligy majstrov s Neapolom sa v šatni často kladie otázka: "Prečo v nás neveria?" Hráči sa domnievajú, že ligová naháňačka proti Realu Madrid je v porovnaní s absolvovaním dvojzápasu Ligy majstrov veľmi komplikovaná misia. Je to scenár, ktorý podľa tímu z nejakého dôvodu nie je v barcelonskom prostredí vnímaný ako reálny.

Samotný İlkay Gündoğan sa v rozhovore pre La Vanguardia vyjadril nasledovne: "Budem úprimný. Vidím iné tímy, ktoré majú viac šancí a viac skúseností. Ak sa však kvalifikujeme do štvrťfinále, budeme na výnimočnom území. Kto mohol očakávať, že sa Inter dostane do minuloročného finále? Som realista, ale zároveň viem, že je to ťažké pre všetky tímy," povedal Nemec, ktorého slová sa stali hlavnou zásadou tímu na jar.

zdroj: sport.es
foto: twitter/fcbarcelona.com

Diskusia

4 komentáre
2024-02-20 22:56:17
Po tomto vyhlásení začínam pochybovať ze xavi robí nejakú analýzu zápasov s hráčmi potom sa niet čudovať ako mimo vlastne tyto ľudia v Barcelone sú
2024-02-20 22:57:33
Tak nam dajte v Neapole poriadny dôvod veriť, my budeme len radi :)