Dnes popoludní čaká Barcelonu dôležitý zápas, keď na Estadi Olimpic Lluis Companys nastúpi proti Getafe. Pre Kataláncov je to zápas, v ktorom musia vyhrať, najmä ak chcú zostať v hre o ligový titul, keďže Real Madrid už má výrazný náskok. Pred týmto zápasom však bude musieť niekoľko barcelonských hviezd postupovať opatrne, keďže im hrozí suspendácia v nasledujúcom zápase.

Ide o Roberta Lewandowskeho, Ronalda Arauja, Joãa Cancela a Oriola Romeua. Všetci štyria hráči sú vystavení riziku suspendácie v nasledujúcom zápase proti Athletic Club, ak dnes budú opäť napomenutí. Všetci štyria totiž v tejto sezóne La Ligy dostali štyri žlté karty. Ak dnes popoludní dostanú ďalšiu, budú suspendovaní z ďalšieho zápasu.

Najmä Lewandowski, Cancelo a Araujo musia k zápasu pristúpiť opatrne, keďže všetci traja sú kľúčovými prvkami prvého tímu Barcelony. Ak sa chcú Katalánci udržať v boji o ligový titul, nemôžu si dovoliť stratiť v nadchádzajúcom zápase proti Atlétic Club ani jednu z týchto troch hviezd.

Oriol Romeu je zatiaľ v tejto sezóne iba náhradníkom v prvom tíme. Je však dôležitou alternatívou v zálohe, najmä ak Barcelona potrebuje viac sily a energie v strede poľa. Treba však poznamenať, že ani jeden z týchto štyroch hráčov sa pravdepodobne nevyhne suspendácii za žlté karty do konca sezóny. Preto musia k zápasom pristupovať umne. Zatiaľ čo najbližší zápas proti Athletic Club bude náročný, v nasledujúcom zápase Barça nastúpi proti Mallorce, kde si klub môže dovoliť stratiť niektorú z týchto hviezd kvôli suspendácii.

zdroj: barcauniversal.com
foto: twitter/fcbarcelona.com

Diskusia

Zatiaľ žiadne komentáre. Pridaj komentár ako prvý.