V médiách sa veľa hovorilo o napätých vzťahoch Barcelony so spoločnosťou Nike a o možnom ukončení sponzorskej zmluvy medzi týmito dvoma subjektmi. Medzitým sa na individuálnej úrovni vychádzajúca hviezda Blaugranas Lamine Yamal už rozišiel so značkou a spojil sa s Adidas.

Takéto správy sa objavujú už niekoľko týždňov a dnes si nimi napriek absencii oficiálnych informácií môžete byť istí. Lamine Yamal už odohral niekoľko zápasov v bielych kopačkách značky Adidas, ktorá sa stala jeho novým sponzorom. A to bude ďalší prvok spájajúci 16-ročného mladíka s Leom Messim. Argentínčan sa kedysi tiež rozišiel s Nike a podpísal zmluvu s nemeckým koncernom.

Mundo Deportivo tvrdí, že k oficiálnemu oznámeniu spolupráce dôjde pred zápasom s Neapolom. Očakáva sa, že všetko prebehne s veľkou pompou. Podľa denníka sa Lamine Yamal v stredu zúčastnil na fotení, počas ktorého sa na štadióne... Españolu natáčali aj videozáznamy pre jeho nového sponzora. Spolu so 16-ročným mladíkom bol okrem iných aj Pedri.

AKTUALIZÁCIA

Máme oficiálne potvrdenú správu, že Lamine Yamal zmenil sponzora. Adidas to oznámil prostredníctvom svojich sociálnych sietí.

zdroj: mundodeportivo.es adidas
foto: twitter/adidas

Diskusia

Zatiaľ žiadne komentáre. Pridaj komentár ako prvý.