João Cancelo poskytol klubovým médiám aj rozhovor, v ktorom sa dotkol zápasu Ligy majstrov proti PSG a toho, ako sa vyvíja situácia v tíme pred najdôležitejším zápasom sezóny.

"Myslím si, že to bude veľmi dôležité stretnutie. Zápas proti PSG nás zlomil. Musíme sa pozbierať a ak v nedeľu vyhráme, bude to najlepšia odpoveď, akú môžeme dať."

"Bude to dôležité stretnutie, musíme ho mať v hlave. Ak vyhráme, môžeme chytiť kontakt. Je ťažké hrať na výjazde, ale budeme bojovať až do konca. Myslím si, že tento tím si to zaslúži. V šatni sú veľmi dobrí ľudia. Je to veľkolepá skupina. Som šťastný, že môžem byť súčasťou tejto skupiny. Myslím si, že si zaslúžime takéto víťazstvo, aby sme pokračovali v boji o titul."

"Cítim napätie, nervy, pretože je to najočakávanejší zápas na svete. Je to veľkolepý zápas pre fanúšikov, so skvelými hráčmi, tímami. Dúfame, že to budeme my, kto získa víťazstvo.

"Bola to pre nich veľká fyzická námaha hrať 120 minút a potom pokutové kopy, na ktoré potrebujete psychickú silu, aby ste ich zvládli. My sme trpeli mentálnym úsilím. Musíme to nechať za sebou a ísť ďalej. Trénujeme dobre. Tím chce veci zvrátiť a dúfame, že boh bude s nami a vyhráme."

zdroj: twitter/fcbarcelona.com
foto: twitter/fcbarcelona.com

Diskusia

Zatiaľ žiadne komentáre. Pridaj komentár ako prvý.