Joan Sole z FC Barcelona tvrdí, že získal prístup k najnovšej vizualizácii interiéru nového Spotify Camp Nou. Poukazuje na to, že ide o oficiálny vizuál, ktorý bol ukázaný súkromným osobám. Do očí bije absencia nápisu "Mes que un club" na tribúnach.

Joan Laporta a členovia vedenia dnes medzitým navštívili práce na Camp Nou. "Všetko ide podľa plánu," povedal Joan Laporta. "Vidíte, že to napreduje a čoskoro to budeme môcť dať k dispozícii socios. Je to vzrušujúce, pretože to bude znamenať, že budeme mať najlepší štadión na svete, najpraktickejší, najpohodlnejší a najbezpečnejší: bude to barcelonský chrám. Vrátime sa s dvoma zrekonštruovanými tribúnami a kapacitou pre približne 60 000 divákov. Je to historická udalosť a ako prezident som veľmi hrdý na spôsob, akým pracujeme; posunie nás to do inej dimenzie," ubezpečuje prezident.

"Základy tretej tribúny sa už kladú. Dve, ktoré máme teraz, prvá a druhá, sú na dobrej ceste k tomu, aby sme mohli inštalovať stoličky. Ide to dobrým tempom a je to výsledok nášho rozhodnutia, je to spoločný sen Barcelonistas. Chcem sa všetkým poďakovať za úsilie a obetu, ktorú vynakladáme. Socios vedeli, že je to potrebné, bolo to potrebné urobiť, robíme to a dosiahneme to,"  uzavrel Laporta.

zdroj: @JoanSole_ fcb
foto: twitter

Diskusia

2 komentáre
2024-04-24 16:17:30
Ach, to nie. Prv odstránia 360 stupňovú obrazovku a dajú tam 3 veľké a teraz ešte aj tie idú zmenšovať. Takým tempom tam umiestnenia pri dokončení prac tak maximálne 27 palcové obrazovky na ktoré nikto neuvidí 😥😥😥 Tragikomédia toto. Od najlepšieho projektu sa to stále a stále vzďaľuje takými krokmi a Laporta si to neuvedomuje a ma ako stále len svoje reči.
2024-04-24 16:25:55
Kde je "Més que un club" ?????!!!!!