V posledných dňoch sa objavili správy, podľa ktorých je argentínsky záložník Realu Betis Guido Rodriguez blízko podpisu zmluvy s Barcelonou. Tvrdí sa, že stredopoliar, ktorý vyhral Majstrovstvá sveta, opustí Real Betis a podpíše zmluvu s Blaugranas na dva roky s opciou na ďalší rok.

Po špekuláciách o podpise zmluvy s Barcelonou sa Rodriguez vyjadril k svojej budúcnosti a uviedol, že si stále nie je istý, kde bude v budúcej sezóne pôsobiť. 30-ročný hráč prejavil sympatie k Realu Betis a priznal, že je v klube veľmi šťastný, ale v tejto chvíli odmietol vylúčiť letný odchod: "V Betise sa cítim ako doma. Cítim sa tu veľmi dobre, som veľmi šťastný, som tu už štyri a pol roka a pravdou je, že som šťastný, veľmi šťastný a užívam si tieto posledné zostávajúce zápasy sezóny," povedal.

Včera sa objavili správy, podľa ktorých je argentínsky záložník Realu Betis Guido Rodriguez blízko podpisu zmluvy s Barcelonou: "V živote musíte robiť rozhodnutia a dobre, uvidíme, čo sa stane na konci sezóny. Pravdou je, že k dnešnému dňu ani ja, ani klub nemáme istotu, čo by sa mohlo stať," dodal Rodriguez.

Bližšie sa k téme doplnil: "Neexistuje jediná možnosť, od ktorej by záviselo moje rozhodnutie. Závisí to od mnohých vecí. Už som to povedal, je to opakujúca sa téma a nechcem vytvárať žiadne falošné očakávania alebo niečo hovoriť za ľudí. Hovorím len to, že mám veľmi rád tento klub, ľudí, dokonca aj prezidenta, že sme v kontakte, keď je v klube a vychádzame spolu dobre. Nakoniec rozhodnutie závisí od mnohých vecí."

Treba poznamenať, že okrem Barcelony sa o Rodrigueza zaujímajú aj ďalšie tímy ako Atlético Madrid, Juventus a Neapol.

zdroj: mundodeportivo.es
foto: twitter/fcbarcelona.com

Diskusia

Zatiaľ žiadne komentáre. Pridaj komentár ako prvý.