"David Villa určite neopustí klub cez zimné prestupové obdobie." Táto veta, ktorá istotne potešila väčšinu culés zaznela v sobotu z úst športového riaditeľa Andoni Zubizarretu, ktorý nechce o odchode Guajeho ani počuť.

Týmto vyjadrením raz a navždy stopol informácie o prestupe či hosťovaní Davida Villu, o ktorého sa zaujímali kluby ako Arsenal či Juventus. "Góly, ktoré David dáva sú častokrát veľmi dôležité. Prešiel veľmi tažkým zranením a vyzerá v poriadku. Je pochopiteľné, že hráč na jeho leveli chce hrať veľa, no nič nesmieme uponáhľať. Na žiadne ponuky ohľadom Davida Villu nebudeme reagovať." Týmto vyhlásením naznačil aj to, že veľa klubov sa na najlepšieho strelca španielskej reprezentácie pýtalo.

Populárny "Zubi" sa dotkol aj témy okolo Tita Vilanovu. "Vážime si všetky veci, ktoré robia iní aby vyjadrili Titovi podporu. Napríklad aj dnešný potlesk na štadióne Valladolidu. Tá všetká energia nám dodáva silu a pomáha nám. Sme radi, že operácia dopadla dobre, takže je nateraz všetko v poriadku."

Zubizarreta nazrel aj do témy zvanej Jordi Roura ako nástupca Tita Vilanovu, kým sa úplne nedolieči. "Ani na chvíľku sme nad tým nerozmýšľali. Vieme, že tím je v dobrých rukách, je to predsa tím, ktorý bojuje za Tita."

zdroj: sport.es

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.