Nemusíte čakať až do 17. Apríla, do ďalšieho El Clásica, aby ste videli momentálne dvoch najlepších futbalistov planéty proti sebe v jednom zápase.

Argentínska futbalová federácia oficiálne oznámila, že 9. Februára 2010 sa v priateľskom stretnutí na Emirates Stadium v Londýne stretnú s reprezentáciou Portugalska.

Posledné priateľské zápasy sa dianím na trávniku na priateľské určite nepodobali a ak proti sebe nastúpia Messi a Ronaldo, môžete sa staviť, že to inak nebude ani v tomto prípade. Obaja sa budú snažiť ukázať to najlepšie čo vedia, aby jeden druhému, ale aj celému svetu ukázali, že práve on je ten najlepší na svete. Takisto obe reprezentácie sa chcú pred svetom vytiahnuť.

Argentína si pritom naložila poriadnu porciu týchto prípravných zápasov, keď chce dosiahnuť, aby sa jej národný tím zohral pred nadchádzajúcou Copa America 2011, ktorá sa koná práve v Argentíne.

Tento zápas je o to zaujímavejší, pretože obe krajiny proti sebe nenastúpili už viac ako 30 rokov. Poslednýkrát v roku 1972, kedy Európania porazili Juhoameričanov 3-1.



zdroj: fifa.com

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.