Barcelona na trávnik v Almerii nastupovala s vedomím, že ide o klub, ktorý ich ešte nikdy predtým neporazila. Navyše, v posledných desiatich zápasoch Barcelona len 2-krát remizovala, pričom Almerii nadelila až 39 gólov.

Fantastická štatistika, no základnou zostavou bolo jasné, že Luis Enrique svojho súpera dosť podcenil. V treťom ligovom zápase boli Katalánci jednoducho otrasní a zostáva šťastím, že nasledoval reprezentačný brejk. Luis Enrique má totiž o čom premýšľať.

1. Barcelone chýba plynulosť

Ak niečo Barcelonu charakterizuje, tak je to jej schopnosť voziť loptu po trávniku pekne plynule kadiaľ sa jej to zachce. Rýchle tempo, presné prihrávky - to s Barcelonou korešponduje, no tieto atribúty sa jej z hry v posledných zápasoch vytratili.

Proti Almerii to bolo úplne zrejmé a je jedno či to spôsobil súper svojou hrou alebo nie, na Barcelone nebolo vidieť snahu niečo s tým urobiť. V druhom polčase po striedaniach sa zápas v podaní Blaugrana zlepšil, no kamery ukázali už zjavne nespokojného športového riaditeľa klubu. Je to predsa len tretí zápas mužstva v rade, kedy to nebolo vôbec to pravé orechové.

2. Luis Suarez sa chytá

Z toho množstva negatívnych správ sa dá vyhrabať aj jedna pozitívna informácia či postreh. Je to forma Luisa Suareza. Uruguajčan aj napriek tomu, že odohral len 45 minút, v podstate spoluhráčom zabezpečil výhru a odvrátil totálnu blamáž.

Zatiaľ síce neskóroval, no šance si vytvoril a chýbalo len málo. Zároveň pre Neymara vypracoval vyrovnávajúci zásah, aby následne spríjemnil Jordimu Albovi zakončenie, keď svojim umným pohybom stiahol preč súperových hráčov. Ak bude mať k dispozícii starú fyzičku, je sa na čo tešiť.

zdroj: metro.co.uk
foto: metro.co.uk

Ja_legenda

3
2014-11-12 21:11:38

čo ukazal tento rok že forcabarca članky idu do velkej čiernej dierky !!!!

Maek

9
2014-11-12 21:16:29

Niekedy sú tu fakt divne články ale toto je pravda

legendary

0
2014-11-13 00:42:08

podľa mňa je to v pohode článok, len trocha nuda

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.