Tréner FC Barcelona má za sebou tlačovú konferenciu pred prvým ligovým zápasom novej sezóny.

3x Athletic

"Aj napriek tomu, že sme s nimi hrali už dvakrát, no teraz sú okolnosti oveľa lepšie než pri predchádzajúcich zápasoch. V nedeľu pristúpime k zápasu s väčšou sviežosťou a po dobrých tréningoch, no Athletic má za sebou dôležitý a ťažký zápas."

La Liga

"Pôjde o veľmi dlhú ligu. Tu sa počíta vyrovnanosť. Sme favoritmi kvôli tomu, že obhajujeme titul. Začína na historickom a veľmi peknom štadióne. Dobrý štart vždy pomôže."

"V minulom roku som hovoril, že favoritom je Atlético, pretože bolo aktuálnym majstrom, podobne ako my teraz. Po skončení prvého kola a pozretí si hry ostatných tímov uvidíme ako to vyzerá. Pôjde o ťažkú súťaž, je možné, že o titul budú bojovať až štyri tímy."

Odchod Pedra

"Chcel som vedieť, s kým môžem počítať. Všetci sme si boli vedomí, že situácia nie je jednoduchá. Pedrovi želám veľa šťastia."

Možné prestupy

"Pracujeme po celý čas. Bez ohľadu na to, či sa posilníme alebo nie, do januára nebude debutovať nikto."

"Pokojne sledujeme a určite na verejnosť nepovieme nič. Pokiaľ to uznáme za vhodné a bude na to priestor, uskutočníme prestup."

Alba a Neymar

"Jordi dostal povolenie hrať a mohol trénovať. Po príchode do Bilbaa uvidíme, či zahrá. Je to dôležitá posila, ale vždy môžem niečo vymyslieť."

"Neymar dnes prvýkrát trénoval. Ak sa pozrieme na jeho chorobu, čakáme na vývoj situácie a jeho dostupnosť pre zápas. Neznepokojuje ma to, že chytiť rytmus mu môže trvať nejaký ten čas."

Predsezóna

"Bola netypická, pretože sme hrali v dvoch súťažiach skôr ako je zvykom. Teraz sme už pripravení dobre. Hráči sa vrátili vo výbornej fyzickej forme a tešíme sa na možnosť opätovného vyhrávania pohárov."

Piqué

"Bol potrestaný, klub sa odvolal a čakáme. Treba akceptovať rozhodnutie, ktoré bude prijaté."

zdroj: as.com
foto: as.com

cescfabregas58

15
2015-08-22 17:31:55

dúfal som, že nejako spomenie Žilinu, no povedal len "Athletic má za sebou dôležitý a ťažký zápas" :D

Marian

13
2015-08-22 18:08:28

Nastúpilo 8 hráčov z lavičky proti MŠK, lebo Valverde šetril základnú zostavu na nedeľný zápas, takže sú svieži napriek ťažkému zápasu...

bruno1

16
2015-08-22 17:39:47

Presne tak, netreba trubit na vsetky strany koho ideme kupovat, ta ako to bolo v pripade s ardom. Pisalo sa o kovacicovi a aka nahoda, skoncil v reale

tomessi

6
2015-08-22 21:27:54

Dufam ze zaciatok ligy zvladneme dobre, z Lucha srsi optimizmus...

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.