Barcelone sa včera na Coliseum podaril skvelý zápas a nad domácim Getafe vyhrala 0-2. Tomu zodpovedá aj hodnotenie hráčov blaugranas, ktoré spracoval denník Sport.

Bravo - 7

Čiľan si udržal čisté konto, no veľa práce nemal, keď v 12. minúte pálil mimo bránu Scepovic. A to bolo za strany Getafe všetko. Pomohol založil akciu na druhý gól, keď nahrával Sergimu Robertovi.

Alves - 7

Hral prakticky na súperovej polovici a len centroval do pokutového územia, no výsledok nepriniesli žiadny. Bol akoby ďalším útočníkom a dodal mužstvo hĺbku.

Piqué - 8

Aj napriek piskotu si udržal úroveň. Neovplyvnilo ho to, neurobil žiadnu chybu. Dobrý vo vzduchu a vedel vyviesť aj loptu.

Mathieu - 7

Praktický, zbytočne si nekomplikoval život. Predviedol niekoľko dobrých šprintov dozadu, kedy zastavil útoky súpera.

Alba - 7

Podobne ako Alves strávil väčšinu zápasu na súperov polovici. Dodal mužstvu hĺbku na ľavej strane. V 74. minúte však nepochodil v čistej šanci.

Rakitič - 7

Predviedol skvelý presing a súhru s tímom. V 14. minúte pálil na bránu, ale jeho strela išla ponad.

Busquets - 8

Všetko vyriešil bravúrne. Kapitán hral so skvelou efektivitou a cez jeho časť ihriska sa nedostal nikto. V strede poľa bol referenčným bodom, pomáhal aj defenzíve. Medzi líniami držal rovnováhu.

Sergi Roberto - 9

Po návrate zo zranenia predviedol excelentnú úroveň. Intenzívny, krásne nabiehal do útoku a prihral na oba góly. Vyššie sebavedomie mu dovolilo zažiariť a postupne sa stáva kľúčovým hráčom mužstva.

Munir - 6

Po centri od Neymara sa pokúsil o veľmi ťažké zakončenie, ktoré mu takmer vyšlo. Pracoval na pravej strane, no chýbala mu kvalita hviezdy a postupne sa z neho stal protagonista. Po hodine ho nahradil Iniesta.

Suarez - 8

V tutovke ho rozhodca nesprávne vystavil do ofsajdu a takisto v 35. minúte mal hlavný pískať pokutový kop po ruke súpera. O 2 minúty neskôr však chladnokrvne otvoril skóre duelu po parádnej asistencii od Sergiho Roberta.

Neymar - 8

V tomto zápase pracoval viac v strede ako na kraji. Strelil druhý gól vydareným volejom po centri Sergiho Roberta. V zápase bolo z jeho strany cítiť rytmus, rýchlosť a priamočiarosť.

Náhradníci

Iniesta - 7

Prišiel miesto Munira. Pracoval v strede poľa, aby chytil zápasový rytmus a stále sa pokúšal o výstavbu hry.

Sandro - 6

Nabehal veľa, aby bojoval o lopty v jeho dosahu.

zdroj: sport.es
foto: sport.es

Barcelonista

39
2015-11-01 10:26:09

Zaloha v zlozeni Sergio Sergi a Iniesta to by bolo nieco neuveritelne! Snad sa toho coskoro dockame a Rakitic naberie svoju staru formu, to iste Alves. Nastastie to taha lava strana.

Lukas11

top komentár
47
2015-11-01 10:35:24

Roberto je tejto sezone neskutočný osobne som neveril, že sa barcelone presadi ale ten chlapec ma obrovsky potencial len tak dalej :)

mizap

13
2015-11-01 11:33:41

Koukám, že Sergi Roberta tady známkují jako Messiho, no proč ne. Mě potěšil Alves a Mathieu, čekal jsou blbou hru, ale byli dost šikovní. Alba byl trochu za mým očekáváním. Hoši, vaše hra jde nahoru!

Mourinhov_Prst

3
2015-11-01 13:32:24

mathieu o triedu lepsi ako alves, rakitic, iniesta.Ti by mali dostat po 5

Alexis09

2
2015-11-01 15:41:09

nizsie znamky pre Rakitica,alvesa,albu...

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.