Ivan Rakitič odohral na San Mamés veľmi dobrý zápas, keď získal 4 lopty a dokonca prihral na otvárací gól. Po skončení duelu si našiel čas aj na novinárov.

Analýza

"Najdôležitejšie je, že sme dosiahli dobrý výsledok. Strelili nám gól v posledných minútach, ale aj tak môžeme byť spokojní. Myslím si, že to bol skvelý zápas."

Úvodný gól

"Dodal nám množstvo pokoja, ale stretnutie bolo aj tak intenzívne. Môžeme byť spokojní, naša dispozícia je veľmi dobrá. Naďalej musíme tvrdo pracovať a byť si vedomí, že bude veľmi ťažko. S týmto nastavením chceme postúpiť do semifinále."

Zápas s Malagou

"Musíme si dobre oddýchnuť. Proti Malage sa nám hralo vždy ťažko, musíme voči nej mať veľký rešpekt."

zdroj: as.com
foto: as.com

Lionel10Messi

5
2016-01-22 13:53:48

Aj ja chcem pustúpiť s vami ;) visca !

quentin

4
2016-01-22 14:24:04

Jednoznačne na nich v odvete vybehnúť hneď od začiatku, aby pochopili, že kto je doma na Camp Nou, a hlavne to udržať tak celý zápas. AthlB, ako som už písal, je pohárový tím. Ako zacítia možnú šancu ako v prvom zápase, stanú sa nebezpečnými bez ohľadu, proti komu hrajú. Treba dať pozor na karty, Ney, Don Andrés. Verím, že Lucho najlepšie vie, ako to zariadiť. Verím, že hajzlík s píšťalkou a jeho tajtrlíci ani nedostanú šancu tento zápas posrať. A verím vo výsledok víťazstva FCB na úrovni hcp 0:2! Visca el Barca!

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.