Tréner FC Barcelona absolvoval tlačovú konferenciu pred zápasom s Getafe, ktorý je na programe zajtra už o 16. hodine popoludní na Camp Nou.

Zápas

"Je pravda, že sa im nedarí a sú v dosť komplikovanej situácii. Zostáva 10 zápasov, je to rozhodujúca fáza sezóny, súperi potrebujú body a my samozrejme tiež. Pôjde pre nás o ďalší test, chceme pred súpermi v tabuľke zachovať odstup."

Stretnutie s Dungom ohľadom Neymara

"Ešte neprebehlo, ale dôjde k nemu. Neznepokojujem sa tým, zostáva ešte veľa času. Zaujíma ma zápas s Getafe. S Dungom budem určite hovoriť o Neymarovi a Rafinhovi a tiež o Danim. Určite povie, čo si o tom myslí. Máme jeden spoločný cieľ a to je dobro našich hráčov, aby boli v čo najlepšej forme."

Neymar vynechal tréning, príde o miesto v zostave?

"Nie... musel si odpykať len jeden zápas sankcií, poprosil o dovolenie odísť. V takýchto situáciách rozhodujem ja a podľa mňa hral doteraz dobre. Preto som tréner."

Možno už hovoriť o treble?

"Hovorte si o čom chcete. Ja hovorím o troch bodoch v zápase s Getafe, ktoré nás určite priblížia k titulu. Zvyšok je v poriadku, to, čo sa blíži, vyzerá pekne, ale sme si vedomí, že všetko je potrebné potvrdiť víťazstvami a dobrými výsledkami. Súperi sú na našej úrovni a majú tie isté ciele, čiže nebude to jednoduché."

Piqué a aktivita na Periscope

"Podľa mňa je to skvelé. Piqué je veľmi dômyselný a takéto veci zbližujú hráčov s fanúšikmi. Je to fantastické."

Znepokojuje ťa niečo v súčasnej fáze sezóny pri pohľade na aktuálnu formu?

"Nie, jediné, nad čím sa pozastavujem je, či si na obed dám mäso alebo rybu. Dnes bude ryba."

Najhorší súper v boji o titul

"Najhorším súperom je Atlético, ktoré je druhé a potom Real Madrid. To sú naši súperi v boji o titul. Nikto nám body nedaruje, treba ich získať a v rozhodujúcej fáze sezóny to stojí viac, pretože je vidieť, že každý má šancu."

Denis Suarez do Barcelony?

"O tejto téme nebudem hovoriť, nezaujíma ma publikovanie týchto informácií na verejnosť. Takto nepracujem a nebudem komentovať niečo, čo sa môže stať za neviem koľko mesiacov."

Nadala obviňujú z dopingu

"Nemám dosť informácií, ale určite mám viac možností k dopingu ja ako tréner, než Rafa. Pre mňa je príkladom ideálneho športovca. Má len jednu chybu a tou je tím, ktorému fandí."

zdroj: as.com
foto: as.com

ronyy101

top komentár
59
2016-03-11 18:19:00

Zasa tlačovka na PÁNA.

Vendeta

top komentár
78
2016-03-11 18:20:25

Ta posledná veta nemá chybu :D
"Pre mňa je príkladom ideálneho športovca. Má len jednu chybu a tou je tím, ktorému fandí."

blauigrana

top komentár
59
2016-03-11 18:21:50

Lucho poslednú vetu si zabil :D

quentin

28
2016-03-11 20:29:19

...tak v odpovediach novinárom i štýlom, akým to robí, je lepší ako bol Pep! A to rozhodovanie, čo na obed a posledná veta... To sa nedá komentovať inak, len...Visca!:)

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.