Barca domáci duel s Getafe zvládla a na Camp Nou svojho súpera porazila jednoznačným spôsobom, 6-0. K stretnutiu sa vyjadril aj lodivod Los Azulones, Fran Escribá, podľa ktorého sa zápas prakticky skončil už za stavu 2-0.

"Ak sme mali nejakú šancu, tak udržiavať bezgólový výsledok tak dlho, ako to bolo možné. Inkasovanie dvoch gólov v skorej fáze zápasu znamenalo, že sme nad zápasom stratili dosah," myslí si Escribá.

"Snažíte sa vydržať tak dlho, ako to je možné, tak ako sme to urobili v domácom zápase, no dnes sme toho jednoducho neboli schopní. Po druhom góle sa zápas skončil."

"V prvých troch štvrtinách ihriska sa toho dialo veľmi málo, no keď sa ich útočníci spojili, rytmus zápasu sa zmenil."

"Porazili nás ako individuality, no rovnako ako kolektív, pretože sú jednoducho dobrí."

Na otázku, či mal Escribá vystriedať niektorých hráčov skôr, španielský tréner odpovedal, že zápas bol už tak či tak viacmenej stratený. "Je evidentné, že sa už nedalo spraviť nič - zápas bol pre nás prehratý za stavu 2-0."

Barca ťahá šnúru neporaziteľnosti, no aj Getafe má svoju sériu. Los Azulones nevyhrali už deväť zápasov v rade, Escribá je však aj napriek tomu pozitívny. "Vnímame to všetko s optimizmom. V tomto zápase [na Camp Nou] máte naozaj len malú šancu, no stále nám ostáva deväť duelov, počnúc zápasom s Eibarom nasledujúcu sobotu."

Zdroj: sport.es
Foto: sport.es

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.