Rezervný tím FC Barcelona cez víkend zvíťazil v rámci 21. kola Primera División B na Mini Estadi nad Hérculesom 2-0. Hostia z Alicante si tak jasnú porážku nezaslúžili, no hráči Gerarda Lopeza boli jednoducho efektívnejší.

V prvej polovici zápasu bol Hércules nebezpečnejší, pričom Barcelona mala vzadu mierne problémy. V 33. minúte José Suárez zázračne zachránil svoj tím od inkasovania gólu po tvrdej strele od Gaspara a hneď nato na druhej strane poslal domácich do vedenia Xemi.

Dve minúty po prestávke to bolo už 2-0. Brankár Hérculesu Buigues sa po rohovom kope dopustil hrubej chyby, keď mu lopta pri spracovávaní vypadla z rukavíc a Romera ju pohotovo dorazil do brány. Hostia chceli rýchlo dohnať nepriaznivý stav, no pri rozhodovaní im chýbala chladná hlava a ich útoky neboli vôbec presné ani efektívne. Tím Gerarda Lopeza si tak so 45 bodmi upevnil v tabuľke vedúcu pozíciu.

FC Barcelona B 2-0 Hércules CF

FC Barcelona B: Suárez; Palencia, Fali, Gumbau, Moisés; Sarsanedas, Aleñá (Marlon, 66'), Xemi; Alfaro, Dani Romera (Carbonell, 76') a Perea (Mujica, 86').

Hércules: Buigues; Dalmau, Fernando Román (Omgba, 80'), Pol Bueso (Lolo, 73'), Peña; Checa, Miñano; Nieto (Berrocal, 60'), Gaspar, Salinas a Mainz.

Góly: 33. Xemi, 47. Dani Romera

zdroj: fcbarca.com

video: youtube.com

Bachy

29
2017-01-16 20:34:25

Super teším sa :) dúfam že si Fifu 18 už zahrám za Béčko barcelony :D

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.