Jose Manuel Pinto, skúsený náhradný brankár FC Barcelona je len malý kúsok od podpisu novej zmluvy s klubom, ktorá by mu zabezpečila predĺženie jeho pobytu na Nou Campe do roku 2012. Túto informáciu priniesol Katalánsky denník El Mundo Deportivo.

Súčasný kontrakt brankárovi končí už v júni tohto roku, no podobne Pinto ako aj klub chcú vo vzájomnej spolupráci pokračovať aj naďalej. Juan Maraver, agent hráča prednedávnom povedal, že jeho klient by s Barcelonou veľmi rád podpísal predĺženie zmluvy na dva roky, no klub bol v tomto smere neochotný.

Bývalý hráč Betisu sa tak uspokojil aj s jednoročným predĺžením a podľa posledných informácii by k podpisu zmluvy malo dôjsť už tento týždeň.

Pinto sa k Barcelone pripojil v januári 2008, kedy prestúpil zo Celty Vigo a z veľkej časti kryl chrbát svojmu kolegovi a brankárskej jednotke Barcy, Víctorovi Valdésovi. Túto sezónu sa do brány Kataláncov postavil v troch ligových zápasoch a dvoch zápasoch Ligy Majstrov. V Kráľovskom pohári však chytá pravidelne.

zdroj: goal.com

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.