Na tlačovej konferencii pred ligovým stretnutím so Swansea hovoril Pep Guardiola, manažér Manchestru City, o viacerých témach. Novinárov pochopiteľne, vzhľadom na Ronaldinhov rozhovor plný nečakaných odhalení o jeho skvelom vzťahu s týmto lodivodom, zaujímala i téma Brazílčanovho odchodu z Barcelony. Prinášame Vám aj ostatné novinky, ktoré odzneli na tlačovke.

Ronaldinho

"Bol to fenomenálny futbalista, a keď sme sa stretli po prvý raz, hovorili sme o tom, či chce odísť, alebo nie. Povedal mi, že jeho zámerom je Barcu opustiť."

Progres Gabriela Jesusa

"Má iba devätnásť rokov, no prispôsobuje sa veľmi rýchlo. Ovláda niekoľko anglických slovíčok, aby sme si navzájom rozumeli, súkromné hodiny navštevuje každý deň. Jeho intenzita, túžba, pohyb v šestnástke, má neuveriteľnú schopnosť vyvážať loptu pre svojich spoluhráčov... Osobne milujem tých hráčov, ktorí sa poctivo vracajú do defenzívy a horia túžbou po zisku lopty."

Willy Caballero a Claudio Bravo?

"S Claudiom som nedávno hovoril. Na brankárskom poste sa pochopiteľne rotuje menej, avšak moja dôvera voči všetkým trom gólmanom v tíme je aj naďalej nekonečná. Keď vyhrávame, je to príjemné. Nič však nie je definitívne. Ten, ktorému sa bude dariť viac, bude chytať. Ešte som sa nerozhodol, kto nastúpi. Naposledy som cítil, že by mal hrať Willy, no Claudio to pochopil, je to profesionál. Jedna z jeho najsilnejších stránok je skvelá mentalita."

Tlak na Agüera?

"Rozumiem tomu, čo sa pýtate, no Agüerove kvality sú nespochybniteľné. Niet najmenších pochýb o kvalite Agüera, a to ma veľmi teší. Veľké tímy v Európe však majú vždy viacerých útočníkov. Potrebujú to. Samozrejme je Agüero jedným z najlepších hráčov nášho mužstva."

Úroveň Swansea

"Svojou úrovňou hry ma očarili. Mojím cieľom je teraz zistiť, akým spôsobom môžeme proti nim útočiť. Keď som si pozeral ich zápasy, takmer okamžite som si všimol ruku Paula Clementa. Sú dobre organizovaní, nenechávajú voľné priestory v strede poľa. A navyše majú skvelých futbalistov na protiútoky."

TIP | Guardiola: Nikdy nebudem prezidentom Barcy

Yaya Touré

"Disponuje kvalitou, ktorú dnes nájdete u niekoho len veľmi ťažko: láskou pre futbal. V tomto zmysle je ako amatér."

Zdroj: marca.com
Foto: archív, marca.com

Andy9

1
2017-02-04 13:30:07

Vysvetlí mi niekto Jak to myslel Yayom ?

KinderCule

32
2017-02-04 13:34:49

Pravdepodbne, ako amatérsky futbalista - hráš iba pre radosť z hry a nie pre peniaze alebo slávu.

Andy9

0
2017-02-06 10:54:45

Diki ;D

Mirakva

-22
2017-02-04 14:39:20

Ináč aj vy máte taký pocit že Ter Stegen už neni 1# v bránke? Cillesen chytá Pohár a Ter Stegen ligu a ligu majstrov

retep808

-3
2017-02-05 07:25:21

Stary neviem,preco sa minuskuju,ja som zaryty Barceloncan,ale Cille je podla mna lepši brankar ako Ter,nohou urcite!!!!

adel

0
2017-02-05 11:00:06

a čo je tu na nepochopenie???? napisal že jeho laska k fotbalu je ako u amaterou, čiže tym chcel povedať že miluje fotbal hra ho z vasnou a zanietením ako každy amater ktory ho nehra pre peniaze.

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.