Mnohé správy zo Španielska informujú, že Antonio Banderas má novú konkurenciu. Rafinha, ktorý si včera v súboji s Bilbaom zlomil nos, môže nastúpiť v nasledujúcich zápasoch so špeciálnou maskou, ktorá ho bude chrániť a maskovať jeho tvár pred zločinmi, ktoré svojimi skvelými výkonmi napácha najbližším súperom.


Rafinha nedokončil sobotňajší zápas proti Bilbau kvôli fraktúre, ktorú utrpel v netradičnom súboji s domácim gólmanom a spoluhráčom ter Stegenom, ktorý mu uštedril ranu kolenom do hlavy. Výsledkom je roztrhnuté obočie a aby toho nebolo málo, zlomený nos ho predurčuje k tomu, aby pokračoval v šľapajách svojich slávnejších kolegov ako Carles Puyol, či Lionel Messi, ktorí si už konkurz na pomstiteľa skúsili.

TIP | Rafinha má zlomený nos

V roku 2003 si podobnú masku vyskúšal Carles Puyol prvýkrát, no potom to skúšal ešte v roku 2004 a 2012. Vo filmárskom priemysle síce neuspel, ale aspoň sa stal kapitánom a legendou Barcelony. Zaujímavosťou je, že v roku 2004 ju nosil v tom istom období ešte Puyolov spoluhráč a súčasný tréner Barçy, Luis Enrique.

Chránič tváre si už vyskúšal aj samotný Leo Messi, ktorý s ňou odohral zápas proti Espanyolu v roku 2003 ešte za mládežnícky Kadet A. Ako však minúty zápasu ubiehali, maska Lea rýchlo omrzela a rozhodol sa ju zahodiť z dôvodu, že mu bránila vo výhľade. Riskoval síce ešte väčšie poškodenie zlomeniny lícnej kosti, ale to by nebol Leo, keby nevzal zápas do vlastných rúk a nerozhodol dvoma gólmi o osude stretnutia.

Carles Puyol a Leo Messi počas svojich pomstiteľských čias

zdroj & foto: fcbarca.com

BarcaFan4502

-13
2017-02-05 21:52:56

vyzeraju jak z kukluxklanu

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.