Jeden z najlepších futbalistov všetkých čias, bývalý hviezdny brazílsky hráč Ronaldo Nazario, strávil malú, no o to významnejšiu časť svojej kariéry i v Barcelone. Pre ESPN sa El Fenómeno rozhovoril o dôvodoch svojho odchodu.

"Skúsenosť v tomto klube bola prenádherná, no jednoducho to ďalej nebolo možné, a to nie mojou vinou. Na tom, že podpíšem nový kontrakt, som sa dohodol zhruba mesiac pred skončením sezóny. Neskôr však, asi týždeň nato, vyhlásili advokát a prezident Barcelony, že táto zmluva je absurdná. Prijali by ponuku akéhokoľvek klubu, ktorý by bol za mňa ochotný zaplatiť dvadsaťdeväťmiliónovú klauzulu."

"V Barcelone, a to dokonca aj v dnešných časoch, sa dopúšťajú pri rokovaniach takýchto vecí, ktoré sú presne na hrane. Robia to ale odlišným spôsobom. Ako príklad uvediem kauzu Neymara, doteraz sa podľa mojich informácií nevie, čo presne za ňou bolo. Je to veľa závažných vecí, za ktoré mal niekto hrubo zaplatiť."

TIP | Analýza: Ako by zapadol Ronaldinho do dnešnej Barcelony?

Zdroj: marca.com
Foto: archív, marca.com

tominno9

13
2017-02-18 18:10:00

Ma naštval keď povedal že ľutuje, že svoj nádherný gól, kedy prešiel sólom polku ihriska v drese Barce nestrelil ako hráč Realu. Takze jeho vyjadrenia zrejme nie sú objektívne smerom k Barcelone

Patland

13
2017-02-18 19:15:28

Proč by ne. Jak sám uvedl, sám by z Barcelony neodešel. Musel jít, nechtěl, proto na Barcelonu zanevřel a nedivim se mu. Rozumím tomu ze lituje že svůj nejslavnější gól dal zrovna za nás...

Fluxor

18
2017-02-18 18:12:47

tak takové vyjádření jsem teda nečekal, vůbec to na barcu nevrhá dobré světlo

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.