Leo Messi, Sergio Busquets, Javier Mascherano a Víctor Valdés majú na svojom konte už po štyri žlté karty, čo znamená, že len jedno napomenutie ich delí od jednozápasovej suspendácie pre súhrny trest piatich žltých kariet. Situácia nemusí byť vážna ak sa hráči nevykartujú na veľmi dôležitý zápas proti Realu Madrid.

Pred zápasom s Villarrealom sa takto vykartoval Xavi Hernández. Poslednú piatu žltú kartu videl za protesty úplne na konci zápasu proti Getafe.

Väčšina culés tak očakáva, že z ohrozenej štvorice si po žltej karte na svojej konto s určitosťou pripíšu aspoň niektorí hráči. Chýbať tak budú proti Almeríi, no tento duel sa nepokladá až za tak náročný ako ten proti Madridu. Teda aspoň papierovo. Týmto ťahom by sa hráči vyhli prípadnej suspendácie na El Clásico a mali by čistý štít aj na zvyšok sezóny, ktorá dospela už do svojej finálnej fázy.

Je ťažké si El Clásico predstaviť bez najväčších hviezd Barcelony. Leo Messi by Kataláncom nesmierne chýbal, no takisto dôležitý je Sergio Busquets či Javier Mascherano. Ak bude chýbať Puyol, tak kvôli absencii Abidala je práve Sergio Busquets hlavným kandidátom na post stopéra a na jeho pôvodné miesto defenzívneho stredopoliara sa posunie pravdepodobne Javier Mascherano.

zdroj: marca.com

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.