O Neymarovi sa toho našpekulovalo mnoho. Dlho sa písalo o tom, že si naňho robí zálusk Manchester, istý čas dokonca kolovali informácie o prestupe storočia, keď ho mal uchmatnúť Madrid, zabudnúť však nesmieme ani na ťahanice s PSG. Kde by si však jedného dňa chcel zahrať samotný Neymar?

V rozhovore pre Canal Esporte Interativo prezradil, že si vie predstaviť svoj návrat do Brazílie. Nesmeroval by však do Santosu, s ktorým sa nerozišiel v dobrom, ale do Flamenga.

TIP | Mourinho: Neymar do United? Absurdné!

“Páčilo by sa mi jedného dňa hrať za Flamengo na Maracanou plnej fanúšikov v Copa Libertadores," vysvetľoval Neymar.

Na Santos Ney nemá ideálne spomienky, no priznáva, že ho má stále rád, no aj kritizuje. “Santos ma zažaloval, no existuje veľa príbehov, ktoré ľudia nepoznajú. Chýb už len to, aby tvrdili, že som proti nim chcel skórovať na MS. Santosu nemusím blahoželať k dňu ich založenia, nie som totiž povinný to urobiť. Nebudem robiť niečo len preto, že to chce celý svet."

zdroj: sport.es
foto: sport.es archív

cruyff

6
2017-04-16 21:00:18

Neyo, ja ta sledujem ešte od vtedy čo možno Rosell o tebe len sníval, lebo SFC Santos sledujem už hooodne dlho a prirastol mi k srdcu od čias Peleho a to že ludia nepoznajú tvoje príbehy, ktoré urobili zlé meno tebe aj FCB, to vysvetli tým, ktorí o tom rozhodujú. Tiché dohody Rosella v tomto prestupe urobili len to, že teraz sa ukrýva v Londýne a zatial sme sa čistu pravdu ešte nedozvedeli. Aj napriek tomu ti fandím, lebo máš na to aby si sa stal v najbližšej dobe futbalovou top 1..to že si sa rozhodol nezablahoželať SFC k jeho výročiu robíš velku chybu a karma ťa možno doženie, lebo SFC možeš vdačiť za to, že si sa dostal tam kde si..a ak si myslíš, že to chce celý svet, tak musíš vedieť prečo...a ked ťa celý svet bude za tento prečin nenávidieť, tak to nebudeš mať ľahké vo svete fanušikov futbalu... Je to tvojou psou povinnosťou to urobiť, lebo podla mna sa staviaš do role vinníka v celej tej kauze...visca

petrarcha

7
2017-04-16 21:56:08

Tak snád si to Neymar prečíta ked si mu to takto pekne osobne napísal...ale nie, rozumný názor, súhlasím s tebou.

Mates19

4
2017-04-17 09:12:45

Vlastne hej ty by si blahoželal človeku čo ťa zažaloval však? Je tam povedané že "...no existuje veľa príbehov, ktoré ľudia nepoznajú" takže je v tom asi omnoho viac ako len malinké problémy a tvrdiť že Neymar s apresadil len vďaka Santosu je smiešne kedže to mužstvo vytiahol na vrchol v južnej amerike po jeho odchode ešte ani len z časti nenaplnili to čo pod Neymarom

barca888

2
2017-04-16 21:24:23

Svätá pravda:-)

trense

-3
2017-04-17 17:02:45

sportovní sázení, velmi spolehlivé informace http://ventese.blogspot.cz

abstinent

1
2017-04-17 21:10:52

mam taky pocit ze ney mozno do dvoch sezon prestupi niekam inam,brazilcania su uz raz takí,aj ked dufam ze sa mylim

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.