Futbalistky FC Barcelona si vo finále Ligy majstrov nezahrajú. Ani v odvete na svojho súpera z Paríža nestačili a utrpeli porážku 2-0.

Pred týždňom prehrala Barcelona v prvom zápase semifinále na Mini Estadi 1-3. Hráčky Xaviho Llorensa verili, že sa im môže podariť podobný obrat ako mužom, do Parku princov prišli veľmi motivované a s ofenzívnym postojom, no výraznejšie šance si nedokázali vypracovať a napokon sa s Ligou majstrov musia rozlúčiť.

TIP | Barca - Espanyol: Hodnotenie hráčov

Prvý polčas sa skončil nerozhodne 0-0, avšak krátko po zmene strán poslala domácich do vedenia z pokutového kopu Sabrina Delannoy. O chvíľu neskôr mohla krásnou strelou zvýšiť náskok striedajúca Veronica Boquete, no tu ešte pozorná brankárka Panosová stihla zasiahnuť. V 61. už ale bola prikrátka, keď loptu nešťastne do vlastnej siete poslala jedna z hosťujúcich futbalistiek. Tempo zápasu v posledných tridsiatich minútach mierne opadlo, obe mužstvá sa prezentovali niekoľkými zaujímavými akciami, ale skóre sa už nemenilo.

Ženský tím PSG tak porazil Barcelonu v celkovom súčte 5-1 a vo finále Ligy majstrov bude hrať s Lyonom. Hráčky z Katalánska si v každom prípade zaslúžia obrovský potlesk, kedže už len postupom do semifinále dosiahli historický úspech.

Paríž Saint-Germain – FC Barcelona 2:0

PSG: Kiedrzynek; Georges (Boquete, 46), Delannoy, Paredes, Perisset; Lawrence, Formiga (Diallo, 72), Geyoro, Cruz; Delie (Sarr, 80), Cristiane

FC Barcelona: Paños; Ruth García (Guijarro, 62), Unzué, L.Røddik, Miriam; Gemma Gili (Latorre, 62), Leila, Torrejón, Losada (Bonmati, 84); Alexia, Jenni Hermoso

Góly: Dellanoy (pen.); Paredes

zdroj: fcbarca.com

video: youtube.com

Rossel

22
2017-04-30 14:46:53

ale aspoň došli ďalej než chlapi :D

BarcaFan4502

5
2017-04-30 19:20:31

skoda,mozno buduci rok

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.