Bývalý stredopoliar Spurs verí tomu, že jeho rodák sa môže stať v budúcnosti najlepším hráčom na svete, pričom dáva radu i ďalšiemu Brazílčanovi.

Hviezda v službách FC Barcelona Neymar má podľa jeho brazílskeho reprezentačného spoluhráča všetko potrebné na to, aby sa stal v budúcnosti najlepším hráčom planéty. Dvadsaťpäťročný kreatívny mág, ktorý v tejto sezóne v rámci La Ligy Santander zaznamenal desať presných zásahov a pripísal si desať asistencií, je futbalovou verejnosťou všeobecne v horizonte niekoľkých rokov považovaný za veľkého favorita na zisk Zlatej lopty. "Každý vie, že už teraz patrí medzi najlepších futbalistov na svete. Neviem, ako dlho mu to bude trvať a ani to, či sa mu to nakoniec podarí, no má všetko potrebné na to, aby sa zaradil medzi najväčšie mená a som presvedčený o tom, že sa z neho môže stať najlepší hráč planéty. Neymar sa zlepšuje rok čo rok, jeho progres na ihrisku aj mimo neho je pôsobivý. Dnes v jeho podaní vidíme lepšie líderské schopnosti ako predtým a rovnako tak i väčšiu zrelosť. Disponuje všetkým, čo si žiada najlepší hráč na svete v mnohých ďalších rokoch," vravel Paulinho v rozhovore pre Brasil Global Tour.

Paulinho, ktorý strávil dva roky v Tottenhame Hotspur pred tým, než odišiel v roku 2015 do svojho súčasného pôsobiska Guangzhou Evergrande, taktiež radil svojmu ďalšiemu kolegovi z reprezentácie Gabrielovi Jesusovi. O tvorcu hry Manchestru City mala záujem aj FC Barcelona. "Gabrielovi sa nesmierne darí a po zranení sa vrátil gólom na svojom konte, no je to stále len chlapec. Udržiava si chladnú hlavu, je to inteligentný chlapík a nikdy nerobil nič také, že by nám diktoval, ako mu máme prihrať. Pokračuje robiť veci, ktoré robil vždy, veci, ktoré ho dostali do tejto fázy jeho kariéry. Musí si to aj naďalej užívať a veriť si, pretože sa z neho môže stať jedna z najväčších hviezd Premier League. Pokiaľ zostane pokorný, môže ísť v anglickom futbale ďaleko," dodal.

TIP | Diego prezradil jedno z "tajomstiev" Neymara a Daniho Alvesa

Zdroj: goal.com
Foto: goal.com

Mirakva

6
2017-05-13 13:55:44

Neymar to je pán :) Najlepší driblér akého poznám :)
Ked skončí Messi rozhodne najlepší hráč sveta :)

adriano

11
2017-05-13 14:12:16

Este nedosiahol uroven ronaldinha.

MiskoTM

2
2017-05-14 11:57:09

:D :D Ronaldinha uz davno prekonal

galibier

1
2017-05-14 13:53:47

Misko ty si asi v zivote nevidel Ronaldinha hrat..este bude musiet Neymar vela zapracovat aby sa vobec Ronaldinhovi priblizil..

MiskoTM

1
2017-05-14 14:46:02

Predstav si ze Ronaldinho bol moj prvy vzor a vdaka nemu som sa stal fanusikom Barcelony mal som vtedy hoci len 10 rokov ale videl som asi vsetky videa ronaldinha a 3 roky pravidelne sledujem Neymara videl som vsetky jeho zapasy aj zo Santosu aj repre takze viem ich velmi dobre obidvoch porovnat , staci sa pozriet na cisla statistiky ktore hovoria za vsetko

BarcaFan4502

15
2017-05-13 14:19:41

nwm,ale mam pocit ze tuto sezonu nehra az tak dobre ako tu sezonu ked sme ziskali treble.nehodnotim na zaklade golov ale podla toho ako hra,robi X zbytocnych kluciek,ma mnozstvo nepresnych prihravok.dufam ze buducu sezonu to bude lepsie.

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.