Budúcnosť Ernesta Valverdeho je v súčasnosti jedným z najlepšie strážených tajomstiev vo futbale. Ani on, ani Athletic Bilbao alebo FC Barcelona nechcú, aby na verejnosť prenikla hocijaká informácia, týkajúca sa ďalších krokov tohto trénera.

Toto rozhodnutie je pochopiteľné a maximálne profesionálne od trénera Baskického klubu, ktorý ešte stále nemá istú účasť v budúcosezónnej edícií Európskej ligy. Valverde skrátka povýšil záujmy klubu nad vlastné a tým drží svoj káder v optimálnom nasadení, sústrediaci sa len a len na svoje výkony. Oznámenie o budúcnosti Valverdeho teda môžeme očakávať po poslednom zápase sezóny pre Bilbao.

Valverde vedel že je horúcim kandidátom na uvoľnenú stoličku Luisa Enriqueho od samotného začiatku a určite to bolo jadným z hlavných dôvodov ukončenia svojej úspešnej štvorročnej spolupráce s Athleticom Bilbao.

Netreba však zabúdať nato, že Valverde mal pochybnosti o svojom opätovnom spojení s Barcou. Podľa zdrojov blízkych samotnému trénerovi mal mať pochybnosti o tom, či sa na dané miesto hodí, dokonca mal byť odhováraný od takéhoto "bremena".

Nie je tajmostvom, že Valverde by raz chcel trénovať v Premier league. Sám sa tak už viackrát vyjadril a určite by kartami zamiešalo, ak by mu spoluprácu ponúkol nejaký anglický veľkoklub. Do úvahy podľa denníka SPORT dokonca prichádza stále možnosť jednosezónneho oddychu, ak sa nepodarí dotiahnuť spoluprácu s Barcou do konca.

zdroj: forcabarca.sk

myzuFCB

3
2017-05-16 22:17:00

Myslím, že to bude on :-) A ak nie on tak asi Unzue, hoci mám pocit, ze Unzue už na Valverdeho stráca :-) som vážne zvedavý kto to nakoniec bude

BarcaFan4502

0
2017-05-16 22:51:15

Nakoniec pride mozno niekto uplne iny

Radinko11

0
2017-05-16 23:05:43

Valverde je v pohode podla mňa..mohol by Laporteho doviesť ;)

Messiking

3
2017-05-17 08:26:26

a naco by nam bol

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.