Na zozname nedotknuteľných hráčov, ktorých FC Barcelona počas letného prestupového obdobia nepredá za žiadnu cenu, má byť najnovšie aj stredopoliar Denis Suárez. Pre Kataláncov je skvelým prísľubom do budúcnosti.

Jedným z hráčov prvého tímu Blaugranas v nasledujúcej sezóne bude podľa informácií katalánskeho denníka SPORT určite Denis Suárez. Podľa tohto periodika špekulácie, podľa ktorých mal záložník zvažovať odchod z klubu či družstvo uvažovať nad jeho predajom, nemali byť pravdivé a stedopoliarova budúcnosť má byť spojená jedine s Camp Nou. Vedenie FC Barcelona na čele s prezidentom Josepom Maríom Bartomeuom a športovým riaditeľom Robertom Fernándezom malo hráčovi vysvetliť jeho dôležitosť, pričom Denis je súčasťou nového projektu Azulgranas.

Denis Suárez na druhej strane tiež nad ničim iným ako zotrvaním v áčku Barcy nemal podľa SPORTU v konečnom dôsledku nikdy uvažovať. Samotný futbalista spravil pre svoje účinkovanie v Barcelone všetko, dva roky strávil v prechodných pôsobiskách v Sevilli a vo Villarreale, a tak by bol teraz jeho transfer do iného celku minimálne neopodstatnený.

Tvorca hry má skvelý vzťah s členmi tridentu - Leom Messim, Luisom Suárezom aj Neymarom a pomohol by mu aj vysoko pravdepodobný príchod Ernesta Valverdeho, trénera, ktorý mladých futbalistov obľubuje nadovšetko. V Athletic to boli napokon práve mladíci, ktorí tvorili jadro jeho družstva.

Denis nebude chýbať ani na Majstrovstvách Európy hráčov do dvadsaťjeden rokov, ktoré sa uskutočnia v Poľsku.

Zdroj: sport.es
Foto: sport.es

roman6

-22
2017-05-19 17:38:36

no boha

nepalko

10
2017-05-19 17:49:13

„Podľa peria poznáš vtáka,podľa reči poznáš človeka“

majkl111

-20
2017-05-19 17:50:33

naco ?

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.