Okrem toho, že sa zajtra s fanúšikmi na Camp Nou definitívne rozlúči tréner Luis Enrique a ako o istom už hovoria katalánske periodiká i o odchode Jordiho Masipa, môžu svoj posledný duel v Barcelone odohrať viacerí ďalší.

Už zajtra sa priaznivci rozlúčia s jedným z najúspešnejších manažérov barcelonskej histórie, ikonickom Luisom Enriquem, ktorý Barcu koučoval počas troch sezón. Na astúrijského lodivoda čaká proti Eibaru posledný súboj na Camp Nou a fanúšikovia mu vzdajú hold a poďakujú sa mu za úspechy, ktoré jeho mužstvo dosiahlo. Culés rovnako tak budú dúfať, že následná finálna rozlúčka s Luchom bude pozitívna taktiež, keďže posledný zápas sezóny Barcelona odohrá v rámci finále Copa del Rey proti Deportivu Alavés. Okrem hlavného kouča však môžu u Kataláncov skončiť aj viacerí ďalší. Za predpokladu, že sa z neho nestane kormidelník i v nasledujúcom ročníku, čaká zajtra rozlúčka aj na Juana Carlosa Unzuého, pomocníka Luisa Enriqueho. V Barcelone nebude určite pokračovať Joaquín Valdes, psychológ prvého tímu, kým budúcnosť Roberta Morena, asistenta druhého trénera FCB, Rafela Pola, kondičného trénera, a Joana Barbará je stále neistá.

TIP | Najlepšia XI tejto sezóny La Ligy podľa Goalu

S Barcou pred domácim publikom sa bude lúčiť aj tretí gólman Blaugranas Jordi Masip. Brankár z mesta Sabadell, ktorému kontrakt vyprší tridsiateho júna, už teraz vie, že klub mu predĺženie zmluvy neponúkne a v jeho kariére tak naňho čaká nová výzva. To, či sa však objaví v nominácii Luisa Enriqueho, narozdiel od väčšiny zápasov v tomto ročníku, je otázne.

Veľký otáznik visí aj nad prípadmi Ardu Turana a Jérémyho Mathieua. Stredopoliar a reprezentant tureckého národného družstva zároveň dáva Barce príležitosť vyťažiť z neho pôsobivú čiastku, kým Francúzova etapa na druhej strane zrejme u Azulgranas definitívne skončila. Z Camp Nou môžu odísť aj ďalší hráči, nedotknuteľných má byť v tábore Barcy iba dvanásť, hoci ďalším do partie je Denis Suárez.

Zdroj: mundodeportivo.com
Foto: mundodeportivo.com

Bramir

14
2017-05-20 14:41:07

byt trener Barcy je asi to najtazsie zamestnanie na svete preto sa to neda robit viac ako 3-4 roky.

Teo07

-12
2017-05-20 15:27:54

Hlavne nech Enrique sľúbi, že na Camp Nou už zásadne len ako fanúšik! :-)

BarcaFan4502

4
2017-05-20 19:36:33

:DDDDDD

gabo7

-4
2017-05-21 08:32:18

Nepriniesol ziadny pokrok,neposunul nase muzstvo nikam,len zil zo zotrvacnosti,cest jeho pamiatke!

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.